onsdag 19 juni 2019

Semester och träning

Mitt klassrum

I måndags jobbade jag min sista dag innan semestern. När jag åkte hem den dagen, var det svårt att förstå att jag faktiskt var ledig. Jag har inte fattat det än, tror jag. Jag vaknar samma tid som om jag skulle jobba. Kanske jag snart förstår. Jag känner mig inte utvilad, utan väldigt trött. Antagligen är det för att man jobbade hårt in i det sista och det tar tid innan man återhämtar sig.

Duktig vovve!

Sedan semestern började, har jag varit på brukshundsklubben två morgnar. Att rasta och leka med Balder där, är helt underbart. Oftast rastar jag Balder hemmavid och därför är det roligare att åka någon annanstans. När vi har kommit hem, har Balder varit riktigt trött. Dessvärre har det varit för mig. Jag har nyst, snorat och det har kliat i ögonen. Just nu känns det bättre.


Så många steg jag tog igår, 24 129 steg! Jag tror inte jagar lika många steg idag, men jag ska träna ikväll. Jag ska testa ett annat ställe. Det är ett gruppass som heter functional strength och man är endast 8 st under passet. Det ska bli kul att testa, men det är frågan om jag kommer att orka. 

Vad ska du göra idag?


36 kommentarer:

 1. Det brukar ju ta ett tag efter att man slutar jobbet inför semester att förstå att man faktiskt är ledig. Oftast brukar det ju vara lite stressigt sådär i slutet =) Jag har planer på att städa, hänga in ren tvätt och lite så... Städningen är klar =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vill du städa hemma hos mig också?!

   Radera
 2. Jag förstår, här är det första semesterdagen idag. Det betyder egentligen att jag är totalt klubbad. Tur att jag fått hundbesök i en vecka då kommer man ut på promenader och kan känna sig utvilad psykiskt i alla fall :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul med hundbesök! En hund kan vara en räddare i nöden ibland.

   Radera
 3. Skönt med semester :D Njut :D

  SvaraRadera
 4. Så härligt att du har semester nu! Några planer?

  SvaraRadera
 5. Tar nog ett tag för kroppen att förstå och lägga sig på sparlåga hahaha
  Men så mysigt att vara på brukshundklubben och så fin han är. Jag är så nöjd när våra hundar kommer hem och bara sover då har man tröttat ut de psykiskt och fysiskt

  Så bra med alla de stegen du tog 👍👍👍

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är verkligen bra att tröttna ut hunden då och då!

   Radera
 6. Nästan 25 000 steg är ju galet mycket. Krävs en del för att komma upp i det. Själv ska jag jobba ikväll och natt. Känns sådär. Vill också ha semester.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det mycket?! Men det är sällan det blir så många steg för mig.

   Radera
 7. Skönt med semester, några speciella planer?

  SvaraRadera
 8. Det är som du säger, man behöver några dagar eller ibland veckor för att varva ner och inse att man är ledig. Komma in i en annan andning och lite semesterrutiner. Så fint att se Balder igen! Måste ha missat inläggen med honom på senaste ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så roligt att du gillar blogginläggen om Balder! Jag är rädd att det kan bli för många inlägg med Balder.

   Radera
 9. Vad härligt med semester! Hoppas väder tillåter också!
  Härligt med att vara på hundklubben! Låter kul!
  Hoppas du får än fin semester ❤️

  SvaraRadera
 10. Så härligt att du har fått semester nu, det tar ju ett tag innan man kommer in i att man är ledig. Hoppas att du kan sova lite längre i morgon :)

  SvaraRadera
 11. Underbart med semester. Njut så mycket du kan <3 Så fin han är Balder.

  SvaraRadera
 12. Vad skönt med semester , man kan lätt fastna i saker sen när man blir ledig fattar man ej

  SvaraRadera
 13. Känner igen det där med att vara helt slut när semestern börjar. Jag tror för man kört på så pass och när man änligen blir ledig som kommer utmattningen som ett brev på posten.

  Wow bra jobbat med stegen :)
  Har du en apple klocka?
  Gå gärna med i vår Apple watch utmaings grupp :)
  https://www.facebook.com/groups/2091236264507584/

  Ha en fin dag,
  kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset om Apple Watch utmaningsgrupp! Jag visste inte att den fanns!

   Radera
 14. Vad skönt med semester. Men efter en period med hårt jobb så tar det ju ett tag innan kroppen kommer ner i varv.Du kommer nog snart känna dig piggare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är övertygad om att jag blir piggare snart!

   Radera
 15. Förstår att det är svårt att ta in att du är ledig, så himla skönt 😍

  SvaraRadera
 16. Det är du så värd mdd! så härligt med semester, hoppas du får mycket tid i solen & även en massor med vila. KRAM

  SvaraRadera
 17. Åh vilken liten gosis, så himla fin hund! Gud så skönt att du är lite ledig, se till att njuta till fullo nu :)

  SvaraRadera
 18. Så skönt med semester och så söt han är ❤
  Har du några planer för sommaren?
  Här har vi ätit pizza, vilat och bara varit ❤ så skönt det med ❤

  SvaraRadera
 19. Det är bara att du tar listan ❤

  SvaraRadera
 20. Vad härligt att ni åkte iväg och lekte och busade så han fick göra av med energi. De första dagarna är det lite svårt innan man får ro :)

  SvaraRadera
 21. åh men vad skönt med semester och vad roligt för hunden och för dig också att ni åkte ditt balder måste ha blivit så nöjd ❤

  SvaraRadera
 22. Gud va skönt med semester nu:)

  SvaraRadera
 23. Härligt med semester, njut nu ordentligt :)

  SvaraRadera
 24. Wow, så många steg! Bra jobbat! :D

  SvaraRadera
 25. Balder är verkligen jättefin! Så kul att kunna åka iväg och träna lite sådär :) Riktigt många steg, bra jobbat!

  SvaraRadera
 26. Ja det tar nog ett tag och min livssituation har jag inte heller fattat helt än, man grunnar mycket på det

  SvaraRadera
 27. Så skönt med semester! Det brukar tyvärr ta en liten tid att komma ner i varv när man har kört på stenhårt in i det sista. Balder är så söt!😃

  SvaraRadera