lördag 8 juni 2019

Träningsbingo 2019

Sommaren är här och snart drar semestrarna igång. Då gäller det att bli liggandes i hängmattan eller hammocken hela sommaren. Klart att man ska röra på dig! För att lättare komma igång, haka på min utmaning som är i en form av ett träningsbingo.Sprid gärna på sociala medier om att du deltar. Kanske fler vill haka på! Använd hashtag #träningsbingo2019.

Så här går det till: 25 olika aktiviteter ska utföras under hela sommaren. Träningsutmaningen pågår mellan den 24/6 - 31/8. Skriv ut bingobrickan. Markera med ett kryss, när aktivitet är utförd. De flesta aktiviteterna kommer du kunna utföra hemma. Momenten är inte svåra att utföra och det är heller inte meningen. Tanken är att aktiviteterna ska vara enkla, bara för att det viktigaste är att de utförs. När vardagen drar igång igen, är det så lätt att glömma av att röra på sig. Träningsbingo kanske påminner dig till att göra det!

Det bästa är att du inte gör alla 25 moment samma dag, men om du gör ett par stycken samma dag gör inget. Skriv i kommentarsfältet ifall du vill vara med. Alla deltagare kommer att länkas i ett inlägg. När du har fått en full bingobricka, skriv en kommentar hos mig. Personen som först blir klar med bingobrickan, kommer få ära och berömmelse på bloggen!

Anmäl dig nu i kommentarsfältet!!

40 kommentarer:

 1. Ja underbart med sommar och semester, och ni lärare får ju extra lång sommar vilket är extra lyx =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lyx?! Det tycker jag inte. Vi jobbar ju 45 h istället för 40 h/vecka.

   Radera
 2. Men vad underbart med ett schema! Aldrig sätt sånt innan haha :) trevlig dag :)

  SvaraRadera
 3. Detta lät riktigt intressant och blev sugen på att haka på. Dock har jag inte gymkort och tränar gruppträning, har inte hantlar, ingen cykel och joggar inte men tänkte försöka deltaga iaf. Inte för att få brickan full men för att jag ska komma ut. Kan jag för min egna del ändra de jag inte kan till andra saker som funkar för min del, ex en promenad extra osv? Isåfall hakar jsg på. Vore glad om du ville besvara kommentaren inne hos mig så jag vet 🥰

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart, kan du vara med ändå!! Det du inte kan vara med på, kan du ändra till aktiviteter som funkar just för dig. Det skulle vara kul vilka aktiviteter du byter ut och vad du gör istället. Kanske dina val kan hjälpa andra. Det finns ju också olika träningsvideos man kan följa på Youtube.

   Radera
 4. Men vilken kul grej, kanske man ska haka på🙈

  SvaraRadera
 5. Vilken rolig idé! Jag brukar inte vilja vara med på träningsutmaningar utåt, då det gör mig lite stressad, men jag kanske inspireras och kör en variant med övningar som passar mig i det tysta ;)

  SvaraRadera
 6. Vilken rolig idé, bra sätt att peppa sig själv till lite motion under lata dagar i solen 🌞

  SvaraRadera
 7. Vilken kul grej :-) Nu har jag fått stränga order från min läkare att inte ha några krav på mig alls, så den här gången kommer jag hoppa över det.

  SvaraRadera
 8. Verkligen en superrolig ide, hur smart som helst såhär mitt i sommaren. Man kanske borde haka på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag absolut att du ska göra!

   Radera
 9. Haha åh så roligt! Hade MER ÄN GÄRNA varit med om det inte vore för den här graviditeten och träningsförbudet som råder.

  SvaraRadera
 10. Vad roligt. Då ska jag komma på lite andra aktiviteter och skriva in. Då hakar jag på ❤️ Kommer göra ett inlägg senare med nya aktiviteter så gör gör om din bild lite 🥰

  SvaraRadera
 11. Vilken rolig idé :) Jag brukar aldrig haka på sånt här då det blir för mycket press tycker jag med väldigt kul med såna här utmaningar :)

  SvaraRadera
 12. Men vilken rolig grej! Det här vill jag vara med på!

  SvaraRadera
 13. Vilken rolig idé! Detta ska vi göra i sommar!

  SvaraRadera
 14. Så rolig grej. Super för dem som vill röra sig lite mer

  SvaraRadera
 15. Lycka till med det :) Själv tränar jag bara när jag känner för det :) På sommaren tar man det ju helst lugnt och har det bra :)

  SvaraRadera
 16. Pärla Karlsson8 juni 2019 kl. 21:28

  Men detta var ju n super kul idé. Tråkigt att jag har noll självdisciplin bara. Lycka till.

  SvaraRadera
 17. Detta var en riktigt rolig idé, speciellt när de verkar va ett gäng som hakar på😊

  SvaraRadera
 18. Jag.. lutar mig nog tillbaka och följer er andra istället. Inte för att det inte är ett bra initiativ eller vore nyttigt utan för att jag inte vägar ta på mig fler saker än vad som redan händer i sommar.

  SvaraRadera
 19. Men vilken bra idé med tränings bingo . Jag rör mig alltid på somrarna oavsett semester el ej då det är väldigt viktigt för kroppens mående 💕

  SvaraRadera
 20. Jag förstår att du ser ändå fram emot att få ligga i hammocken lite det är ju så skönt. Kul med en utmaning :)

  SvaraRadera
 21. vilken kul ide, hoppas det blir många som hakar på :) <3

  SvaraRadera
 22. vad roligt med en utmaning och tränings bingo låter inte helt fel :)

  SvaraRadera
 23. Så smart med träningsbingo. När man ser vilka man har klarat så blir man mer taggad att fortsätta :)

  SvaraRadera
 24. En hammock skulle jag vela ha i min trädgård:)

  SvaraRadera
 25. Vilken bra grej �� Jag kikade, men med min värk som blivit sämre så har jag svårt att utföra vissa av aktiviteterna. Men det är en suverän grej och kommer trigga många att starta upp att vara aktiva ��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men om du byter ut dessa aktiviteter, kan du inte då vara med ändå?!

   Radera
 26. Nämen guuu vad kul!! Hade det inte varit för att jag hade haft min pass inplanerade (jobbar som gruppträningsinstruktör) så hade jag lätt varit med. Heja dig vännen!! kram <3

  SvaraRadera
 27. Jag är på! :D Mega bra jag som nyligen kommit igång med min träning och så igen :D

  SvaraRadera
 28. Vilken kul id'e jag vill vara med!!

  SvaraRadera