tisdag 16 juli 2019

Träningsmål hösten 2019

Jag fortsätter träna ganska så flitigt. Jag tyder det känns kul! Många gånger har ag varit duktig under semestern med själva träningen. Jag har också efter flera somrar sagt till mig själv att jag ska fortsätta vara flitig med träningen, även under hösten. Men hur har det blivit?! Jo, träningen har i stort sett runnit ut i sanden. Tråkigt.

Träningsmål

Jag tänker att jag nu ska gå ut med mina träningsmål inför hösten. Om jag lägger ut målen offentligt, så kanske någon kan påminna mig om träningen. Ni kanske kan fråga mig då och då om jag tränar.

Mina träningsmål

 • Jag ska träna 2 gånger i veckan. Det är borde inte svårt att få ihop dessa träningstillfällen. En gång mitt i veckan och en gång på helgen. Om det blir fler tillfällen är det bara bra, men MINST 2 gånger/vecka.
 • Gå minst 10 000 steg per dag. Om det inte blir det de dagar jag tränar, så gör det inte så mycket. Om jag tränar exempelvis bodypump, så genererar det inte så många steg, men ger annat. 
 • Förbättra min kondition. Funderar faktiskt på att försökt pröva på löpning, även om jag inte gillar det.  Jag kan ju böra lite lugnt på löpbandet. Kanske bara springa 500 m i början och sedan öka successivt. Då kanske jag klarar av att springa motionsspåret på 2,5 km utan att stanna nästa sommar.
En tanke är att fortsätta med träningsbingot som mitt gym har skapat även under hösten. SE HÄR! Det är ingen "tävling" då, men jag kan ha det som underlag för då får jag in olika typer av träningsformer under vardagen. 

Har du några träningsmål?!33 kommentarer:

 1. Vilka bra träningsmål du har inför hösten. Det är ju lätt hänt att man istället för att träna på hösten myser inne i soffan när de är kallt. Hoppas att du når dina mål i höst :)

  SvaraRadera
 2. Vad roligt, jag tror att du kommer hålla kvar dina mål under hösten också!! Men ska försöka påminna dig =) hehe...

  SvaraRadera
 3. Vilka bra mål och vad roligt att du tycker om att träna! Själv har jag som mål att komma dit, att tycka det är kul. Just nu är det mer ett stressmoment men jag tänkte ta en PW/joggingtur med döttrarna i cykelvagnen ikväll!

  SvaraRadera
 4. Va kul att få se dina mål inom träning.
  Jag har inte direkt träningsmål men jag har ett viktmål jag vill nå innan sommaren är slut och då innebär ju det även en hel del träning. Jag tränar nu varje dag nästan (har varit sjuk så då har jag låtit bli). Antingen går jag en powerwalk i en timme eller så simmar jag 2000 meter.

  kram kram

  SvaraRadera
 5. Önskar jag hade ork och tid att ta mig till gymmet. Men riktigt bra mål du har satt upp

  SvaraRadera
 6. Vilka bra träningsmål du har satt upp!😊 Kan tänka mig att det ger lite extra push att lägga ut målen i bloggen. Jag får erkänna att jag inte har några särskilda mål, men får ihop många steg och styrkeövningar av gårdsskötseln hemma😊

  SvaraRadera
 7. Jag tänker på det där du skriver med att det rinner ut i sanden, både du och jag är lärare och jag tror det bidrar till saken. Man blir ju aldrig riktigt ledig som lärare, förutom på sommaren annars är man alltid någon i jour eller vad man ska säga. Klart man inte hinner med träningen på samma sätt som man vill då. Mitt träningsmål är att fortsätta gå mina 10000 steg varje dag utöver den motion jag får på jobbet :).

  SvaraRadera
 8. så bra mål du satt upp, jag borde också träna, gör verkligen ingenting. träningsbingo är ju också fantastiskt kul. ha en fin dag. kram

  SvaraRadera
 9. Riktigt bra träningsmål vilken extra kick det blir! Nästan så att jag också skulle göra det, bara för att få upp motivationen mer. Stor kram!

  SvaraRadera
 10. Bra med rimliga mål så att man kanske klarar av dem.
  Men jag brukar också vilja så mycket när hösten kommer men sedan så blir det aldrig av. Lycka till <3

  SvaraRadera
 11. Låter som bra träningsmål och tror garanterat att du kommer uppfylla dem galant! har inget fokus på träning alls just nu för det är så mycket annat.

  SvaraRadera
 12. Vilka bra träningsmål du har! Kul att du vill testa på löpningen igen fast du egentligen inte gillar löpning. Mina träningsmål blir att fortsätta tränia explosivitet och snabbhet och få in mer pilates och rörlighet.

  SvaraRadera
 13. de där va ju riktigt bra mål som du kommer fixa galant :D
  Jag har oxå lite mål men de största är att tappa några kilo och fett :D

  SvaraRadera
 14. Tycker det är riktigt bra mål du har satt upp för dig själv.
  Nej jag har inga direkta mål med träning. Men jag tänker att jag ska försöka komma ut på en promenad minst 3 gånger i veckan

  SvaraRadera
 15. Vad roligt att få höra om dina träningsmål, och eloge till dig för att de är så kloka och realistiska! Det här med antal steg blir en riktig investering i dig själv! Jag hejar här från sidan! KRAM!

  SvaraRadera
 16. Grym du är härligt att du är flitig, samt hur tyckte du Idas BUS var?

  SvaraRadera
 17. Var ju super bra med dom målen du har för träning! Så sugen nu på att börja träna när jag ser dessa mål! Super bra!! ❤️

  SvaraRadera
 18. Super bra placering du har!!
  Vill verkligen börjar träna nu när jag ser dina planer och mål för träningen! 😍❤️

  SvaraRadera
 19. Jag håller alla tummar för att du ska klara det. Jag minns din bingo och den var jättebra. Jag vet inte hur jag ska komma igång., Jag blir galen på mig själv....

  SvaraRadera
 20. Vilka bra mål du har för träningen. Har liknande mål

  SvaraRadera
 21. vilka bra träningsmål, näe själv har ja inte några sådana är så lat när det kommer til träning faktiskt XD

  SvaraRadera
 22. Jag sätter upp tränings mål men de går alltid åt skogen och då minskar självförtroende

  SvaraRadera
 23. Vad bra att sätta upp Träningsmål.har jag också gjort, 2 ggr per vecka och 30 min aktiv om dagen alltså promenad eller liknande plus övningae hemma 🙂💪

  SvaraRadera
 24. Bra mål. Mitt enda mål till hösten är att jag ska komma iväg till gymmet. Gör jag det så kommer jag känna mig duktig, för då har jag kommit en bit på väg med min utmattning.

  SvaraRadera
 25. Bra att sätta upp mål, skulle verkligen behöva göra detsamma här så blev verkligen inspirerad av ditt inlägg.

  SvaraRadera
 26. Vad härligt att du har lite tränings mål 🙂 ska själv ta tag i träningen🙂

  SvaraRadera
 27. Kul med träningsmål. =) Lycka till! För att höja konditionen rekommenderar jag att du går en buggkurs (förutsatt att du tycker om dans). Jag gjorde det för 12 år sedan och fastnade direkt. Fortsätter än idag med dans lite till och från, använder det även i undervisningen av mina elever. Dans är så kul att man inte tänker på att man tränar och det tycker jag är bra! :D

  SvaraRadera
 28. Jag jag precis kommit igång igeb! Är såå skönt när man väl tagit steget upp ur soffan!!

  SvaraRadera
 29. Vad duktig du är som tränar och kämpar på. Det verkar vara bra mål du har satt upp också. Kör på. :)

  SvaraRadera
 30. Vad synd att det inte höll med träningen men att träna 2gg i veckan i höst låter faktiskt rimligt och något jag tror du klarar :)

  SvaraRadera
 31. Grym du är härligt att du är flitig, samt hur tyckte du Idas BUS var? Det var jag som skrev, vet ej varför jag blir anonym?

  SvaraRadera
 32. jag måste sätta upp träningsmål för mig också, för jag tränar nästan inte överhuvudtaget, och vecka 11 ska jag till alperna och måste ha muskler. Får börja med bingon... 10000 steg går jag åtminstone varje dag :)

  SvaraRadera
 33. Va fina ni är <3 sv; Tack snälla du <3 Ja kramar behövs under de här omständigheterna :( Tack fina du <3

  SvaraRadera