torsdag 24 oktober 2019

Oktober-boxen från Loddo

Loddo oktober 2019

Så mycket roligt det var i Loddos senaste box! 

Produkter från Dove har jag testat tidigare och vet att de är otroligt bra. I boxen medföljde en återfuktande duschkräm som kallas Dove Deeply Nourishing BodyWash. Dushkrämen luktar fantastiskt gott!!

Chokladen Nick´s Soft Toffee är fantastiskt god! Den är fylld med krämig toffeefyllning. Att en sådan god choklad är fri från socker och gluten, känns fantastiskt!

Festis med päronsmak. Behöver jag ens berätta att den är riktigt god?!

Dr Beckmann Luktborttagare funkar för alla textilier och tvättprogram. Jag har ännu inte testa produkten, så jag vet inte hur bra den fungerar.

Det är första gången jag provar Cetaphil Gentle Skin Cleanser och jag är så glad över att jag har fått prova produkten! Ansiktsrengöringen rengör skonsamt  och den kan användas både med och utan vatten.

Family Fresh Strawberry Kiwi är en duschgel, som luktar fantastiskt fräscht! Denna kommer att ta slut ganska snart. Det är jag ganska säker på.

Serla Miljöval Maximeter är ingen vanlig hushållsrulle. Dessa rullar består av 200 korta ark, vilket blir mer miljövänligt och ekonomiskt. Man tar inte mer papper än vad man behöver. Jag köper även toapapper från Serla, vilket är otroligt bra papper!

Colour and Dirt Collector färguppsamlingsdukar skyddar mot missfärgningar och även bevarar färgerna. Nu kan man bland kulör och vittvätt utan några problem alls. Hur bra är inte det?


Loddo är en prenumerationstjänst där du får upptäcka spännande & varierande produkter för hela hemmet. En box från Loddo kostar 99:-, men värdet ligger på ca 200 - 350:-. Innehållet varierar från box till box. 

Med rabattkoden kb16, får du hela 10% rabatt på första köpet. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar