söndag 22 december 2019

Julkalender 2019: Lucka 22

Lucka 22
Miljövänliga städprodukter är något jag brinner för! Därför är det särskilt roligt att produkter från GRUNNE gömmer sig bakom lucka 22. Diskmedlet med citrondoft är baserat på en såpbas, som är både bra och miljövänligt. Diskborsten har träskaft och mörkt naturhår, som rengör skonsamt.

Tävlingsregler:
Kommentera i kommentarsfältet varför du skulle vilja vinna diskmedlet och diskborste.

Tävlingen avslutas den 23 december kl 23.59. Lycka till!!

28 kommentarer:

 1. Har tävlingsreglerna försvunnit? Ser dem inte..

  Jag är gärna med och tävlar i alla fall 🙊❤

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det är viktigt med miljövänliga produkter. Dessa vill jag därför pröva. Dessutom är de snygga designmässigt!

  SvaraRadera
 3. Malin Svensk Björck22 december 2019 kl. 09:50

  Vill gärna byta ut mina plastiga och kemikaliefyllda diskprodukter till det här som är snällare mot miljön.
  gizmobus@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Jag vill ha det fräscht och fint och väldiskat.

  SvaraRadera
 5. Perfekt för att göra diskningen lite roligare!


  amandanyman96@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Som en städnörd jag är så skulle det vara kul att ha en snygg diskborste och bra diskmedel. Jag är inte förtjust i starka rengöringsmedel. Det naturliga är bäst! God jul o Gott nytt år. Malinstorm92gmail.com

  SvaraRadera
 7. Diskar är ju något som man gör varje dag och även om vi har diskmaskin så är det en hel del som diskas för hand. Varför inte då ha ett disk-kit som är både snyggt och bra på alla sätt och vis. Dessutom älskar jag doften av citron. Det doftar både rent och fräscht.

  SvaraRadera
 8. Med en stor familj så tar disken aldrig slut, så diskhörnen ska i alla fall var en trevlig plats, ju mer så med en mysig diskborste och tänke att allt var en jul present från en till en annan. kram och god jul! Hannah N. (norengirl@yahoo.com)

  SvaraRadera
 9. Naturligt, fräscht och rent,
  innan det är alldeles för sent.
  Miljön och vår planet viktig är,
  Grunne bryr sig om vår atmosfär.
  Gladast det blir jag vill jag lova,
  om jag vann denna medvetna gåva!

  tatzua@icloud.com

  SvaraRadera
 10. Naturligt, fräscht och rent,
  innan det är alldeles för sent.
  Miljön och vår planet viktig är,
  Grunne bryr sig om vår atmosfär.
  Gladast det blir jag vill jag lova,
  om jag vann denna medvetna gåva!

  tatzua@icloud.com

  SvaraRadera
 11. Jag vill vinna för att det känns roligare att diska om man inte behöver betala för tillbehören själv!

  Pauline-1991@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. Miljövänlig disk för naturen
  och för att värna om djuren.
  Samtidigt som din tallrik blir skinande ren
  och får den underbara citrondoften!
  (fjunas@hotmail.com)

  SvaraRadera
 13. Jag ska flytta snart och lämnar gärna småsaker åt ödet - om jag vinner så har jag jättebra disktillbehör, annars får de vänta till något senare tillfälle. Jag gillar märket och borsten och vill gärna få dem utan att lägga tid på inköp! ;)

  SvaraRadera
 14. Jag behöver vinna för husfridens skull! 😇 Min tradition att ALLTID ha ny diskborste till julafton höll på att gå i stöpet härom året då jag GLÖMT handla ny borste och nästan hade PANIK!
  En vinst här gör mig trygg på den fronten. 😉

  SvaraRadera
 15. Av gammal vana köper jag alltid samma diskmedel. Testar gärna denna vinst. Diskborsten är jättefin.
  Caroline
  vitabergenserik@hotmail.com

  SvaraRadera
 16. Jag skulle vilja vinna detta för att det är både miljövänligt och snyggt i köket! :)

  SvaraRadera
 17. Jag är för naturliga produkter och diskborsten i trä är otroligt söt! :)

  SvaraRadera
 18. Jag har ingen diskmaskin utan handdiskar allt och det blir genast roligare med en snygg diskborste och snygg flaska diskmedel. Sen är det självklart bra att det är miljövänligt

  keea_k@yahoo.se

  SvaraRadera
 19. Jag är i full gång att byta ut olika produkter i hemmet - dels så plastbantar jag och dels så försöker jag hitta skonsamma och ekologiska alternativ. Just nu totalrenoverar vi kök och badrum efter fukt- och mögelskada och när där äntligen är färdigt så är mitt mål att inte ställa in en enda pryl/produkt jag inte vill ha. Denna vinsten hade hjälpt mig en bit på vägen :)

  miromury@hotmail.com

  SvaraRadera
 20. Hoppas vinna kitet till min underbara storasyster som länge önskat sig en diskborste som inte är gjord av plast.
  Wiklundcamilla@hotmail.com

  SvaraRadera
 21. Förenar nytta och nöje " i ett," det blir den skönaste "kombon" jag sett

  SvaraRadera
 22. Fantastiskt med miljövänliga produkter. Hade varit skönt att få byta ut min plastborste och diskmedlet till nått bättre

  SvaraRadera
 23. Här hemma diskas det en hel del, precis som hos många andra. Hade varit fantastiskt att få göra det med gott samvete och med bra produkter som är bra för miljön. En sådan här fin vinst hade därför betytt mycket.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 24. Jag vill ha både snygga och effektiva produkter när jag diskar, så det här kittet passar mig perfekt

  (lidbacken.bip@spray.se)

  SvaraRadera
 25. Naturvänliga produkter uppskattas då jag är rädd om vår moder jord resurser. Diskborsten är dessutom dekorativ. Glada hälsningar Jennyann
  jenny-janne@hotmail.com

  SvaraRadera