lördag 8 juli 2023

Semester 2023

 Då blev det så där igen - ett långt uppehåll! Jag vet inte varför det blir så, för egentligen gillar jag att blogga. Efter jobb och vardagsrutiner, har jag inte valt att blogga. Att blogga varje dag kan ju vara så svårt, eftersom man inte dagligen har något att berätta om. En gång i veckan? Det skulle kunna vara ett alternativ. Eller så får det vara en sommarblogg helt enkelt.

Nu har man en härlig semester. Vi har inte så mycket inplanerat på grund av att min man i år har kort semester. Jag tycker också att det är skönt att inte ha så mycket inplanerat. Det är skönt att ta dagen som den kommer.

I måndags åkte vi iallafall till Ursand Resort & Camping . Vi hyrde en stuga där.  En enkel stuga med kokvrå, egen toa och dusch.

Här sov vi i tre nätter. Toppen att Balder kunde följa med!

Vacker vy vid stranden.


Balder fick bada i Vänern. Perfekt att hundar fick vistas på en del av stranden!

Svartnade får


Balder pussade ett av fåren.Vad gjorde vi på campingen? Vi tog det mest lugnt. Spelade Yatzy under regnskurarna, promenerade med Balder, åt god mat och bara njöt. Hade det varit bättre väder, hade vi säkert legat på stranden och solat och badat.

Hoppas att det är någon som läser detta inlägg och att jag får någon kommentar.


3 kommentarer:

  1. Vad kul att du lämnade en kommentar hos mig så jag kunde läsa ditt inlägg. Ni verkar ha haft en trevlig semester. Även vid mindre bra väder kan man få till trevliga dagar tillsammans. Tycker boendet ser riktigt trevligt ut och vad bra att Balder var välkommen också.

    SvaraRadera
  2. Ibland blir det långa uppehåll, men välkommen tillbaka :)

    SvaraRadera
  3. Sommarbloggar/semesterbloggar är DRÖMMEN att läsa. Alla är så tillfreds, så vackra... och att få läsa om yatzy, djur, god mat och solkyssta kyssar är mitt bästa läseliv känns det som..! <3

    SvaraRadera