lördag 25 februari 2006

Vår lille kompis!


Foto: Mattias Bucht

Visst är Yambo söt? Han är nu 9 månader gammal. Imorse hoppade han upp i sängen flera gånger. Han tyckte nog att vi var för slöa och ville få igång oss. Yambo är en väldigt kärleksfull och sällskaplig hund. Han vill helst inte bli lämnad ensam. Han är vår lille goding!

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Tack för titten i min blogg ;-) Nu har jag kikat på din, jätte söt hund och pojkvän oxå för den delen. Härligt!!

  Och visst är det härligt med alla guld som sverige tagit under OS. började titta på masstarten igår klockan 12, skidskyttet, och tänkte att "ja, jag tittar hur det går, sen börjar jag väl med lunchen". Men jag blev ju sittande där, det var ju så himla spännande så jag nästan dog på kuppen. Och det var så KUL att Anna-Karin Olofsson fick vinna, hon var ju så himla glad efteråt ;-)

  Och jag håller med, ingen mer snö nu! Är oxå less på den!!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Din blogg var klart mycket snyggare än min.
  Vilken enormt vacker hund du har.
  Jobbar just nu fram till kl 12, sedan går jag hem och laddar inför hockeyfinalen.
  Må så gott. Vi hörs på bloggen.
  /Sussi

  SvaraRadera
 3. Åh vilken underbar bild. Jag trodde faktiskt också att det var en Golden!

  SvaraRadera