torsdag 16 februari 2006

Yambo


Här är Yambo, min blivande sambos hund. Yambo är en Hovawart. Yambo är nu 8,5 månader gammal, men på bilden är han kanske 5 månader. Nu skulle jag inte klara av att få ner honom i tvättkorgen. Mina armar är inte tillräckligt långa! Yambo är en gó och glad hund. Han tycker verkligen om att leka och att nosa i snön är bland det roligaste han vet. Vi brukar säga att han är vår lille galenpanna! Yambo får oss till att gå ut i alla sorters väder. Det kan kännas rätt friskt att komma ut i underkylt regn om man bara är rätt klädd, vilket man sällan är. Yambo hämtade vi i Laholm i slutet av augusti -05. Redan då märkte vi att det inte var några som helst problem med att åka bil. Yambo älskar att kika ut och kolla på det som vi åker förbi!

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Det skulle vara roligt om ni ville maila några bilder på Yambo till mig. Försöker att få bilder på alla Sassy & Caspers valpar. Det kan vara roligt att få lite uppdatering av deras valpar & få se hur de växer & alla upptåg de hittar på.

    SvaraRadera
  2. Vad fin han är! Jag & min sambo skulle vilja ha en hund när det blir flytt till hus om nåt år. Blir nog en golden för vår del :)

    SvaraRadera