onsdag 19 april 2006

Friskis & Svettis


Idag har det blivit träning på Friskis & Svettis här i Lerum Jag tränade Step & styrka 75 min. Det var kul, men det känns ovant att träna på ett nytt ställe. Har ju tränat på Pulsen i Kungälv tidigare, men efter flytten så blir det för långt att köra dit varje gång man vill träna. På passet idag hoppade man samtidigt som man använde hantlarna på olika vis. Det tyckte jag inte riktigt om, förstås. Få se var jag kommer att träna någonstans i fortsättningen.

2 kommentarer:

  1. Nej, har ingen Hovawart som heter Yatzie. :-) Men jag passar ofta en Aussie som heter Yatzy! ;-) Fin hund du har.

    SvaraRadera
  2. Friskis och svettis är ett bra ställe med kunniga ledare. Kul att du hittade dit. Själv böjar jag med Nautilus igen till hösten. Känns namnet igen?:P kram

    SvaraRadera