söndag 27 augusti 2006

Uppdaterad boktopplista

Jag har ju glömt att uppdatera mina senaste läsat böckers topplista. För drygt två veckor sedan läste jag ut  "Den du inte ser". Nu förs den in på listan och tar förstaplatsen. Den var otroligt spännande i slutet, så jag kunde inte sluta läsa den. Det är ett gott kännetecken på en bra bok.

 1. Den du inte ser av Mari Jungstedt
 2. Jenny S av Denise Rudberg
 3. Flickan med majblommorna av Karin Wahlberg
 4. Storlek 37 av Denise Rudberg
 5. Skam av Karin Alvtegen
 6. Natt till den fjärde november av Karin Fossum

8 kommentarer:

 1. Bra att du kom och bra att jag gick in för jag behöver boktips!

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag har nog varit seg på att tacka själv för alla kommentarer på min blogg! Det är verkligen kul att ge och få. Visserligen gjorde jag det tidigare idag via vanlig mejl, men ändå....

  Jag är glad över att du kikar in på min blogg och läser. Inte för att jag skriver massa roligt och intressant (inte vad jag tycker i alla fall *ler*) så försöker jag ändå hålla bloggen uppdaterad om vad som händer mig. Låter kanske egoistigst, men man måste ju vara det nån gång ibland oxå. *ler*

  Tar jätte gärna emot tips och idér på vad jag kan förbättra bloggen med. Ämnen, layout med mera...

  kram

  SvaraRadera
 3. Alltid härligt med boktips :-)

  SvaraRadera
 4. Snäcksamlarna av Rosamunde Pilcher är underbar.
  Stjärnklara nätter av Maeve Binchy har jag nyss sträckläst.
  Barbara Wood sitter inte heller fel :-)

  SvaraRadera
 5. tack för tipsen har läst några av böckerna, och de var jättebra.
  Ska pröva de andra oxå.
  /pimpim

  SvaraRadera
 6. Oj jag har nog misat allihop dom där...tack för boktips!!

  SvaraRadera
 7. åh vad kul - är du också en boktok?!?! jag måste fixa in mer böcker och läsning i min blogg förstår jag ju nu.... (är det ok om jag länkar till dig by the way?)

  SvaraRadera
 8. Jag är helt tokig i böcker! Jag har läst 40 böcker under sommarlovet! Om du är intresserad av vilka, så gå in under kategorin Statistik och kolla på listan över Statistik Sommarlovet 2006. Jag älskar också Denise Rudbergs böcker. Både jag och dottern väntar med spänning på hennes nästa.

  SvaraRadera