tisdag 26 september 2006

Träning


Nu ska jag strax iväg för att träna BodyPump på Nautilus. Hoppas jag hinner möta min sambo innan dess. Åtminstone vid dörren. Vill ge honom en kram (utan svett)!  Passet börjar 19.30  och håller på en timme. Önska mig gärna Lycka Till!

8 kommentarer:

 1. Lycka till! Pump är ju sååå kul!

  SvaraRadera
 2. Kul blogg du har! Mycket fina bilder. Jag tränar också BP på Nautilus. Fast på andra sidan Sverige! Hos oss finns ett morgonpass på måndagar som jag går på. Det börjar 6.45! Vår instuktör heter Patrizia och är suveränt bra! Imorgon bitti bär det iväg igen, men då är det styrketräning som gäller!Hoppas att ditt pass gick bra!

  SvaraRadera
 3. Lycka till! Själv brer jag mig ett par digestive kex och slänger mig framför tv´n! Men bara för att jag tränade imorse ;)

  SvaraRadera
 4. Bra jobbat, själv har jag varit på yoga ett jättebra sett att stressa ner lite kämpigt oxå/pimpim11

  SvaraRadera
 5. PimPim, läs Emmalexas blogg. Där finns yogaskola.
  http://emmalexa.blogg.se

  SvaraRadera
 6. Pinglan, passet gick bra, men det var superduberjobbigt! Ändå har jag tränat pump tidigare. Denna instruktör var stenhård. Men jag måste väl ge det en chans till. Vad duktig du är som tränar så tidigt på måndagar! Är det en timme då?

  SvaraRadera
 7. Junitjej: Nej,passen på morgonen är 45 min. Sedan bjuder de på frukost. De har morgonöppet tre dagar i veckan. Må är BP ons+fre spinning. Ja, visst är jag "duktig"!! Ännu bättre är du som orkar åka efter jobbet. Då är jag "död"! Hoppas att du inte får så mkt träningsvärk de kommande dagarna!!

  SvaraRadera