fredag 14 september 2007

Fredag igen!Den senaste tiden har jag publicerat många bilder på vår hund, men jag kan tyvärr inte låta bli, eftersom han är det mest älskade vi har (har inga barn). Yambo är den som möter en med en viftande svans, när man kommmer hem från jobbet. Han visar ofta uppskattning i form av pussar (slickar med tungan). Yambo har aldrig visat någon form av agg eller oro. Yambo är en otroligt lekfull kille och vill helst hälsa på alla, både hundar och människor. Det passar sig dock inte alltid.Vad gôtt att det är fredag idag!! Jag har inget särskilt planerat, förutom att jag ska till stugan imorgon. På söndag blir det förhoppningsvis ett besök på mässan.


39 kommentarer:

 1. Godmorgon! Ha
  en riktigt bra fredag!

  SvaraRadera
 2. Er hund är såå himla söt, och det är precis en golden som jag vill ha, om vi köper en hund.
  Men vi har ju vår älskade katt, Tussen, men en hund....det vore så kul (men mycket jobb och pass också)
  Ha en jätte trevlig helg.

  SvaraRadera
 3. Vilken goding! Han är jättefin, verkligen. Och visst är hundar underbara. Jag älskar min så mycket att det värker i mig ibland. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Ha en bra Fredag!
  Tyvärr kommer jag inte till arbetet idag! Kevin är sjuk. Jag som har massor att göra på jobbet! men ,men mina barn kommer före!
  ha det gott! Kram!
  Ps. Fina bilder du tar på Yambo!

  SvaraRadera
 5. Han ser verkligen ut att vara en go hund. Det är kul att du alltid skriver något litet på morgonen. Tittar ofta in på din sida. Ha en härlig helg!

  SvaraRadera
 6. Jag förstår din kärlek till hunden till 100%. Det är något speciellt som jag tror bara "äkta" hundägare förstår. Min gumma är tyvärr lite reserverad till nya människor och framför allt barn. Då vet hon inte riktigt hur hon ska uppföra sig. Men det blir bättre och bättre, hon är ju inte så gammal ännu. Fortsätt med dina fina bilder på darlingen!

  SvaraRadera
 7. Svar till Ulla: Kul att du ofta besöker min blogg! Jag tycker det är avkopplande att blogga!

  SvaraRadera
 8. Synd att man bor så långt ifrån Göteborg, annars hade jag gärna besökt mässan. :)
  Vi ska också ha en lugn och avkopplande helg, kanske en tur i svampskogen med fikakorg och (förhoppningsvis) lite solsken. :)

  SvaraRadera
 9. Svar till Eva: Förr innan jag träffade min hundägare till sambo, så kunde jag inte förstå de som sörjde sin hund om hon/han dog. Men det förstår jag idag. Att hunden är människans bäste vän stämmer verkligen.

  SvaraRadera
 10. Svar till Pethra: Visst kan man älska sin hund så mycket att det kan värka ibland! Jag klarar inte av att se Yambo i ögonen om jag behöver lämna honom en stund hemma.

  SvaraRadera
 11. Svar till Marie: Trist att sonen är sjuk! Hoppas att han snart mår bättre!!

  SvaraRadera
 12. Jag NJUTER av dina fina bilder på din håriga älskling! (För jag tror att du har en till... Som inte är fullt lika hårig. *fniss*)
  Vi ser ut att ha det lika fint och skönt på våra promenader.
  Vilka underbara höstfärger det är här hos dig och som så smått börjar visa sig ute i naturen också.
  Jag önskar dig en mysig helg.

  SvaraRadera
 13. Åh,viken härlig bild.Nu rinner tårarna ner för kinderna på mej,tänker på våran Thelly som är i hundhimlen.Kännes tufft ibland fast det är länge sedan. Ha en riktigt härlig helg,det ska jag ha (jobbar hm).Kram

  SvaraRadera
 14. Jag har full förståelse för det :) Ens hund är ju verkligen en familjemedlem!

  SvaraRadera
 15. Svar ang olyckan. Min mans syster dog i en trafikolycka. Singelolycka. Hon och hunden dog omedelbart. Det satte igång många tankar hos mig ang hur jag vill leva mitt liv. Varit en tuff tid, men känner att jag kommer att gå stärkt ur den. Kram

  SvaraRadera
 16. Hej! Jag försökte läsa mig till i ditt svar en gång till var jag skulle hitta var man skulle skriva in det men det måste ha kommit bort text i din kommentar? Det står bara skrolla i kodmallen till, sen står där inget mer???
  För mig gäller jobb ikväll och helgen! jag tycker om att se korten på din hund och jag tycker att korten är väldigt fina, det är inte helt lätt att plåta djur men ni lyckas verkligen jättebra! Kram

  SvaraRadera
 17. Hoppas du får en underbar helg:) Kram

  SvaraRadera
 18. jo, mitt kök ser ut som ett kaos utan luckor. Men snart är dom här. Du har en fin hund så det är inte så konstigt att man lägger upp massa bilder... =) jag skulle oxå vilja ha en hund om det fanns tid...

  SvaraRadera
 19. Fredagar är underbara! Bästa dagen på veckan. Vädret har ju iofs lite mer att önska just denna fredag... Ha en trevlig helg. Ska också ta mig till mässan på söndag tror jag :)

  SvaraRadera
 20. Gött med fredag
  Tycker jag :P
  Hoppas att du får en bra helg

  SvaraRadera
 21. Trevlig helg!
  Skall du gå på scrap och stämpel mässan?

  SvaraRadera
 22. Vacker hund du har,,,det är så mysigt att komma hem till en viftande svans och ett slick på handen...älskar hundar...det kvittar om man bara varit till postlådan så är de glada...
  kram på dej från kicki

  SvaraRadera
 23. Skönt med fredag, fast lite skrämmande att veckorna går så snabbt? Mässan blev jag grymt sugen på, får se om jag hamnar där mellan köruppträdande och kalas på söndag..

  SvaraRadera
 24. Ja, men dessa kan jag inte mumsa i mig än, eftersom det är till min systerdotters dop, så jag får vänta ett tag =)

  SvaraRadera
 25. Nä, men Junitjej! jag har inte varit kär i ngn kollega!
  Men du vet tonårsförälskelser.......

  SvaraRadera
 26. Vilken söt Yambo du har! Tack för din kommentar i min blogg och ha en bra helg!

  SvaraRadera
 27. Hej! Tack för kommentaren på min blogg. Har surfat in på din sida och ser massor av trevlig läsning. Så jag fortsätter surfa runt här. Jättefin sida och såååååå söt hund ni har! :-)
  Kram Helena

  SvaraRadera
 28. Vilken mysig bild. Han ser så stolt ut där han sitter...:)

  SvaraRadera
 29. Det kan aldrig bli för många bilder på våra kära fyrbenta familjemedlemmar

  SvaraRadera
 30. Yambo är ursöt och va stolt över honom. Den dagen ni får barn så kommer Yambo ha lika stort utrymme efersom ni aktar honom så högt. Våra hundar kommer lite i 2:a hand men respeken är lika stor.

  SvaraRadera
 31. Åh jag vill gärna se mer av Yambo! :o))
  Han ser så himla go ut. Pussa honom på nosen från mej och Rudolph. :o))
  /Eva

  SvaraRadera
 32. Fiiiiinafina vovven! Urbra bild!

  SvaraRadera
 33. Riktigt fin vovve :) golden r. va? :)
  EC

  SvaraRadera
 34. Vad fin han är! Det är himlans trevligt att alltid ha någon som blir glad när man kommer hem!
  Har också en vovve som alltid hälsar så glatt :)

  SvaraRadera
 35. Svar till EC: Nej, det är ingen golden utan en hovawart.

  SvaraRadera