onsdag 10 september 2008

Intyg


Idag fick jag mitt intyg på att jag faktiskt är NTA-utbildare. Jag gick utbildningen för att bli NTA-utbildare i Södertälje och i Stockholm förra våren. Efter att man hade  hållt sin första utbildning för andra lärare, skulle man skriva en rapport, vilket jag har gjort. Det är kul att man kan fylla sitt CV med ytterligare en sak...

9 kommentarer:

 1. Dumma jag vet inte vad NTA står för...

  vill du berätta??

  Kul att lägga till dina andra meriter..gratis!!

  kramiz:)

  SvaraRadera
 2. ~~~~~~~~~~~~~~~~

  MADELiNO SVARAR!

  ~~~~~~~~~~~~~~~~

  Tack för visad uppskattning av blogganalyserna! Värmer alltid.  Skulle också vilja ha ett välfyllt CV men det kommer väl med åren... Nu vid 18 års ålder har jag ännu enbart haft sommaranställningar och andra småjobb, hehe.  Kram

  SvaraRadera
 3. Svar till Vivan: NTA betyder Natur och Teknik för Alla.

  NTA är ett skolutvecklingsprogram med syfte att stimulera nyfikenhet och öka intresset för naturvetenskap och teknik. Du kan läsa mer om NTA här:

  http://www.nta.kva.se/

  SvaraRadera
 4. Haha ja minst sagt :p Vi såg ut att klara oss :)

  SvaraRadera
 5. Tack så mycket !:)  Grattis till intyget !:)

  SvaraRadera
 6. Grattis.

  Det är alltid bra att få med sånt på sin cv.

  Kram Synne.

  SvaraRadera