tisdag 20 januari 2009

God morgon alla mina besökare!Idag ska jag och min klass till Universeum. Det blir en riktig heldag där, förutom samlingen i klassrummet. Gymnasieelever kommer att ta hand om oss. Det blir först ett temabesök, som kallas Krasch, bom, bang! Det handlar om trafiksäkerhet. Efter det blir det tid över för fritt besök på Universeum. Att titta på alla djur lockar nog barnen allra mest. Att sitta och äta sin medhavda matsäck är också en del, som brukar vara en upplyftande grej. Tänk att få se vad alla har med sig och sedan få äta de goda pannkakorna, som mamma har gjort. För min del blir det inga pannkakor. Det blir en baguette, kanelbulle och bananer. I efterhand ångrar jag mig att jag inte gjorde iordning en pastasallad istället.  Men, men...

Vad händer för dig idag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar