onsdag 7 januari 2009

Tillbaks till arbetet

God morgon!! Då väntar den första arbetsdagen efter ett skönt jullov. Det känns lite overkligt att börja jobba igen, men det ska nog gå bra. Vi fick ju sovmorgon idag (börjar inte förrän kl. 08.30) och sedan är det en kort arbetsvecka. Skönt med mjukstart!! Idag har vi studiedag, så eleverna börjar iinte förrän imorgon. Det ska bli kul att snart träffa dem igen!! Men det är ju klart att det alltid är skönt att få sova ut på morgnarna. Man kommer dock snabbt in i rutinerna igen.

Jag upptäckte nu på morgonen att jag hade besöksrekord igår. Jag fick 501 unika besökare. Så kul!! Jag vet dock att besöksantalet kommer att sjunka nu, när man börjar jobba igen. Då kan man ju inte vara så bloggaktiv. Men jag är ändå glad, även om det bara gällde för en dag, att så många fann min blogg. Tack till alla mina besökare!

Nu kan jag inte sitta här vid datorn mer. Ha det så bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar