söndag 26 april 2009

Bröllopsmässa

 Jag och sambon har varit på bröllopsmässa tidigare idag. Bröllopsmässan var på Skönhetsfabriken. Det stora dragplåstret där idag var Lars Wallin.Wow, vilka läckra bröllopstårtor och cupcakes det fanns där. De var otroligt vackra att se på. Det är nästan synd att ta sig ett bett i dem. De var för vackra för det! Man fick provsmaka en och den var jättegod!


Lars Wallin verkade vara en väldigt sympatisk person. Han var inte alls sådär snobbig som jag trodde att han skulle vara. Han gav enkla tips på vad man kan tänka på när man väljer brudklänning. Efter att han hade hållt i ett kort tal, så blev det mannekänguppvisning.
Vilken stil hade du valt av dessa?  
Från just bara modellande brudar till iallafall ett riktigt brudpar. Direkt efter bröllopsmässan var det tid för älsklingen att fota brudpar.

12 kommentarer:

 1. Män verkar vilja pissa lite överallt!

  SvaraRadera
 2. Sv: Vågar inte skriva din ålder eller? Själv är jag 17. Oj, måste träffat en öm punkt pga reaktionen ;)? Nej det är lungt hon är 70 och jag tycker inte hon ska äga en dator.

  SvaraRadera
 3. Din lyckans ost som har ert bröllop framför er! Av klänningarna så hade jag nog valt den klassiska stilen. Ha en skön dag!

  SvaraRadera
 4. Jag hade valt den borgerliga eller den med svart rosett.
  Hälsningar från sjuksängen....*host och nys*

  SvaraRadera
 5. Gud vad kul med en sådan mässa!
  Såg du något fint? Något som du kanske ska ha på ditt bröllop?
  Kram

  SvaraRadera
 6. Den röda skulle jag välja direkt, om jag skulle gifta mig igen..ursnygg är den!
  Men på mig skulle den inte sitta så snyggt...ha,ha!
  Det var många snygga brudklänningar!
  kramen!

  Har plockat massor av fästingar på katterna, även på hundar som jag träffar i mitt jobb! Läskiga är de!

  SvaraRadera
 7. Jag var inne på min dotters blogg,då fick jag fram din.Vackra bröllopsklänningar,fina tårtor.Min dotters namn Katarina i Tjeckien.Själv bor jag i Helsingborg.Sundets Pärla.Ha en bra dag!Hälsning Lisbet Linde.

  SvaraRadera
 8. Men åååå vilka klänningar! Hur ska man kunna välja bland dom? Fast strandbröllopsklänningen gillade jag, sen tyckte jag den vita ärmlösa, som går högt upp i halsen var lite udda men snygg....Vad blir ditt val???

  SvaraRadera
 9. Måste ha varit väldigt inspererande att gå på denna mässan för er.

  SvaraRadera
 10. oj så mkt fint det finns. =) åh vilka underbara tårtor också, som du skriver sådana som man bara vill titta på egentligen. :)

  ha en bra kväll. / ellinor

  SvaraRadera
 11. Bröllopsmässan - jag kan verkligen tänka mig att det var mycket fint att se där. Allt från accessoarer, smådetaljer, till lite större saker som klänningar etc. vilka fina tårtor etc.

  SvaraRadera