lördag 18 april 2009

Önskelista skapad!Idag var vi inne i Göteborg. Vi tog det miljövänligare färdmedlet in, nämligen pendeltåget. Solen sken och mycket folk var ute i rörelse. Anledningen till varför vi åkte in var för att vi skulle se ut vad vi skulle önska oss i presentväg, när vi gifter oss. Vi valde en affär där man kunde lämna in en önskelista. Vi fick en lista och gick sedan runt i butiken för att se vad vi ville ha. När sedan en gäst köper något vi har önskat oss, så stryks det från listan. På så sätt är det ingen chans att vi får några dubbletter. Innan vi lämnade butiken fick vi en fin presentkasse med broschyrer och ett paket . Vill du veta vad vi fick? Se här.

17 kommentarer:

 1. Hejsan
  Tack för titten i min blogg....
  Gud vilken rolig blogg du har, du ska direkt in på min blogg lista
  Fin design har du åxå,roliga små detaljer sånt som jag gillar.. fixar du det själv??
  och fina mixade,fixade foton du är duktig...
  kram lolla

  SvaraRadera
 2. vilken härlig dag!
  svar:jag å mina barn å mina föräldrar ska åka till Kreta å fira min 40års dag,ska bli roligt,
  må gott

  SvaraRadera
 3. Kul det där med kameran. Måste erkänna att jag är likadan. När kameran är med så kikar man efter motiv. Det där med lista är smart. Fast det kan bli lite pyrt för den som kommer sent när allt billigt redan är taget....
  Råkat ut för sånt...
  Men det löste sig ialla fall...
  Önskar er en fin lördagskväll ialla fall.
  Kram Synne.

  SvaraRadera
 4. Vad snällt av dom! Glasen var ju jättefina. Hoppas du haft en bra Lördagskväll också!

  SvaraRadera
 5. Skit härligt blogg tanten ;D

  SvaraRadera
 6. veckans blogg i min blogg,
  anmäl er nu!

  SvaraRadera
 7. Svar: ljusringen säljer jag på www.carlssoninterior.se Har bara ek i lager just, men nya tillverkas efterhand. Kram Malin

  SvaraRadera
 8. Lägg mej gärna på din bloglovin.se och håll koll på mig!!

  SvaraRadera
 9. haha, har du hört mig prata eller? tänkte näör du söger att min dialekt ör underbar xD hehe

  SvaraRadera
 10. Ok en smart ide...
  När vi gifte oss fick vi massor med vaser ochförst nu snrt trettio år senre börjar förrådet sina.
  Kul med giftemål kram Tingeling

  SvaraRadera
 11. Vilka fina paket! :)

  Hehe jag hoppas jag inte blir någe större :P Men förhoppningsvis växer magen bara på höjden nu och inget mer ut från kroppen :P

  SvaraRadera
 12. Ja, den är mycket bättre :)

  SvaraRadera
 13. Lurigt det där med önskelistan. Jag insåg just att ni ju kommer att veta precis vad ni kommer att få - för ni kan ju se vad som försvinner från listan i takt med att folk köper presenter. Hmm...

  SvaraRadera
 14. @Emma: Ja, det är väl det som är nackdelen med önskelistan, att man kan se vad som försvinner. Men vi får låta bli att kolla in listan! Eller så får gästerna hitta på själva vad de vill ge.

  SvaraRadera
 15. Verkligen ett jättesmart sätt att göra med önskelista! Vilka fina glas ni fick!

  SvaraRadera