tisdag 23 juni 2009

Min nya bokHäromdagen köpte jag mig en ny bok. Det blev Den dubbla tystnaden av Mari Jungstedt. Jag har läst hennes tidigare böcker, så jag var bara "tvungen" att köpa denna också. Jag har precis bara börjat läsa Den dubbla tystnaden, så det är för tidigt att tala om hur boken är. Mina andra böcker av Jungstedt är så kallade pocketböcker, men den här är inbunden. Jag tycker att en inbunden bok ger en särskild känsla. En känsla av lyx. Pocketböcker känns mer som slit och släng, men är väldigt praktiska att ta med sig. Sommaren är den tid på året jag läser allra mest. Att bara sitta eller ligga i solen är ganska tråkigt, men med en bok blir det genast mycket mer lustfyllt.

Läser du böcker? Har du något boktips att ge?

20 kommentarer:

 1. Jag har läst flera av Mari Jungstedts böcker. Jag tycker att dom är väldigt bra. Men jag läser nästan enbart pocketböcker. Visserligen får man vänta ett tag på nya böcker. Men de är ju billigare, man får fler böcker för priset av en inbunden bok, de får plats med fler böcker i bokhyllan och de är lättare att hålla i. Vilket passar mig bra som har ont i lederna. Jag har svårt att hålla i en tung inbunden bok. Ha en skön sommar med bra läsning. PS. Fina bröllopsfoton.

  SvaraRadera
 2. Jag håller på att läsa den nu! Toppenbra!
  Har nyligen läst ut Anna Janssons sista. Minns ej namnet.

  SvaraRadera
 3. Sv: Tack! jag är otroligt nöjd med designen. Linda som gjort den är väldigt duktig!

  SvaraRadera
 4. Den är härlig boken, sträckläste den i midsommar! Och visst är det en extra känsla av lyx att köpa inbundet?

  SvaraRadera
 5. Jag älskar att läsa, det är det bästa som finns!

  Boken jag senast läste var "Tacksägelsen" av Björn Hellberg.
  Men just nu läser jag Barack Obamas bok - "Min far hade en dröm".
  DEN är helt fantastisk. Alla borde läsa den!!
  Det är så intressant att han skrev den år 1995 då han inte alls var ett världsnamn. Jag är redan helt tagen av honom.

  Ha en skön sommar!

  SvaraRadera
 6. sv: Tack så mycket! det tycker vi också :)

  SvaraRadera
 7. Sv: Tack! Du har också en fin blogg:) Jag gillar också Mari Jungstedts böcker:) Ha du också en bra och trevlig sommar!

  SvaraRadera
 8. Jag gillar Jungstedts böcker. Är själv halvvägs igenom just denna bok. Den är braaa...

  Tar tacksamt emot liknande boktips. Som sagt en semester stundar och tid för bokläsning kommer att finnas.

  SvaraRadera
 9. Bästa K! Saknar dig så! Jag är bäst på att rimma vännen right?:) Liza Marklunds böcker är bra tycker jag...speciellt de första och så alla böcker skrivan av Denise Rudberg. Även Marian Keyes böcker gillas och så den Shopoholicböckerna. Kram!

  SvaraRadera
 10. sv; Ja, det är en härlig känsla att älska att gå till jobbet. Jag jobbar som Back Office Assistent på ett stort hotell i Åre och har aldrig trivts bättre på nåt jobb än nu :)

  Ang, boktips så är ett säkert kort Wallander-serien. Mycket bättre än filmerna!

  SvaraRadera
 11. Hej!
  Vad händer idag då?

  SvaraRadera
 12. Jag läste ut boken i SIde. Jag kan intyga att den var jättebra!

  SvaraRadera
 13. [...] Andra som bloggat om boken: Darkangel, Tankar om matlagning, blommor och livet och Junitjej. [...]

  SvaraRadera
 14. En intressant läsning . Jag är tacksam för all Information som ni delar med mig jag har just bookmärkt denna artikel inom Digg;) Ha det bra återkomma) och

  SvaraRadera
 15. Patrik / Pocketböcker.nu10 januari 2011 kl. 02:12

  Ja Jungstedts böcker är väldigt bra. Mitt boktips just nu är "En flicka som kallas Alice" som jag tycker är otroligt välskriven. =)

  SvaraRadera