måndag 20 juli 2009

BröllopsalbumUnder helgen som just har passerat, var vi i stugan. När regnet strilade ner utanför, passade jag på att sätta in bröllopsbilderna i album. Det blev två fulla och det hade lätt kunnat bli fler album, men man måste sätta en gräns någonstans. Alla bilder finns ju ändå kvar, men det är kul att ha en del av dem i album, så man kan bläddra och titta. Det är inte detsamma att se bilderna på en skärm. Det gamla genuina sättet är det något särskilt med.

17 kommentarer:

 1. Kul att fixa med alla bilder och sånt efter bröllopet!

  SvaraRadera
 2. Ja jag gillar också att välja ut de bästa, framkalla och göra album. Extra kul givetvis vid såna här tillfällen!

  Ha en fortsatt bra sommar.

  SvaraRadera
 3. Jag önskar att jag var lika bra på att sätta min foton i album, eller att överhuvudtaget framkalla dem! De samlas mest på hårddisken, och visserligen kollar jag på via datorn, men jag tycker fortfarande att det är mysigare att bläddra i riktiga album. Får nog ta mig i kragen någon helg och sysselsätta mig med detta :)

  SvaraRadera
 4. @Jenna: Jag vet en familj, som har som tradition att varje nyår samla ihop fotogarfier tagna under året och sätta in dem i album då. Bra sätt att sammanfatta det gamla året.

  SvaraRadera
 5. Så fina albumen är.
  Många minnesstunder väntar dig när du bläddrar i dom.
  Kramen

  SvaraRadera
 6. SV: Åh, tack, tycker du? Vad glad jag blir. Ja, den finns på bloglovin :)

  SvaraRadera
 7. Sv; Tack så jätte mycket! Klart vi kan, fixar det med en gång! :)

  SvaraRadera
 8. Sv; Tack så jätte mycket! :) Kul att höra. Aa klart vi kan, redan fixat så bara för dig att lägga till mig :)
  ha en bra dag!
  kram

  SvaraRadera
 9. vad härlig du är :-) tack detsamma. det behövdes den här morgonen!

  SvaraRadera
 10. Det blev ju jättefint med den nya designen. Och vad bra man ser när man skriver kommentarer.
  Jag ska göra ett bröllopsalbum till min dotter från hennes bröllop i Thailand i våras. Det får bli i höst när det är ruggigt ute. Då ska jag sitta och pyssla med det. Kan du inte fota av några sidor ur albumet, det skulle vara roligt att se. Då kanske jag får några idéer om hur jag ska göra. Har du scrappat, eller är det ett vanligt album.
  Ha en fortsatt skön sommar.

  SvaraRadera
 11. Där håller jag med dig..mycket trevligare att sitta och bläddra och minnas! Trevlig sommar...här är det 20 grader varmt och solen skiner...så skönt, och jag och barnbarn bakar bullar!
  Kramen!

  SvaraRadera
 12. Vilken fin idé :) Den tar jag till mig. Underbart sätt att samla familjen när man än gör det egentligen.

  Hoppas du får en fin dag idag!

  SvaraRadera
 13. Sv: Tycker jag med! :) Synd bara att bilden ser suddig ut nu när jag kollar efteråt... :P
  Hänger du med mig till nya bloggen? :)
  Kram!

  SvaraRadera
 14. Sv: Oj :) Tusen tack hörredu! Dsm. Ja visst, klart vi kan :P

  SvaraRadera
 15. @Nilla: Det är två vanliga bröllopsalbum (kommer dock göra ett scrapalbum också). Det är inga album man sätter in bilder i fickor, utan man måste limma eller använda fotohörn. Mellan varje sida finns ett sådant där tunt papper. Jag har använt sådana klisterlappar man sätter på baksidan av fotona. Jag har fått plats med antingen två stående eller två liggandes bilder på varje sida i formatet 10x15 cm. Varje bild har en vit ram. På vissa sidor har jag tre bilder. Då är det två ståendes och ett liggandes. På flera sidor har jag också två 13 x 18 -bilder (antingen liggandes eller ståendes). Något enstaka ännu störa (men då bara ett på sidan).

  SvaraRadera
 16. Mycket roligare att ha bilderna i album. Har börjar göra fotoböcker. Har insett att min tid att klistra in bilder själv e förbi. Hinner inte med. Låg ett år efter och nu är jag i fas igen tack vare fotoböckerna. Håller dock inte samma kvalite som papperkopiorna man skickar efter, men fint blir det ändå.

  Vilka otroligt fina bilder från ditt bröllop!

  SvaraRadera