söndag 5 juli 2009

Vårt hotellrumHär får ni ser hur vårt hotellrum såg ut i Side. Vi bodde på hotellet Risus och det var jättefräscht och fint! Själva hotellområdet var helt ok, men omgivningarna precis utanför hotellet var inte så fina. Jag saknade grönska! Till själva centrum och stranden var det 1,3 km. Det blev en liten bit att gå, men det var inte så långt. Är man hundägare är man van att promenera. Dessutom så fick man ju se så mycket mer. Eftersom det blev många öl och pizza, så skadade det inte att man rörde på sig.

Idag har vi en slappedag här. Så skönt! Ute är det varmt, men jag känner inte för att bada. Däremot ska jag se till att hunden får doppa sig.

Ha en bra dag!

6 kommentarer:

 1. sv. Tackar.
  Vi har det regnit just nu

  SvaraRadera
 2. Tur att inte mannen din kom ut ur duschen då du filmade. Haha! That would have made my day! Haha! Kram på er!

  SvaraRadera
 3. @P: Ja, det var en vansinnig tur att min man inte steg ur duschen, när jag filmade där! Isåfall hade jag inte valt att publicera videoklippet.

  SvaraRadera
 4. Klart du inte skulle ha gjort. Jag skojade bara! Kram

  SvaraRadera
 5. [...] vi bodde inte på samma hotell. Ni bodde vi på Victoria Princess. Det var inte alls lika bra som det förra, men eftersom vi i princip bara sov och åt där, så gick det ju [...]

  SvaraRadera