måndag 17 augusti 2009

118 100

Jag sms:ade 118 100 och frågade vem Junitjej är. Jag fick som svar:
Tjejen som startade http://junitjejen.se är en mycket intellektuell tjej som arbetar till vardags som lärare. Vi tror att hon startade bloggen mestadels för sin egen skull, men sen när hon märkte hur många som läste hennes blogg så tycker hon att det är kul med uppmärksamheten. Hon har många vänner som önskar att de var i hennes kläder. Ha en trevlig dag!

Jag undrar hur detta funkar. När en sms:ar en fråga, är det då någon person hos 118 100, som försöker finna svar på internet? Och om de då inte finner något svar, försöker de hitta på något svar som skulle kunna funka? Men hallå, "...många vänner som önskar de var i hennes kläder", jag tror inte det.

14 kommentarer:

 1. Så skojigt.
  Undrar vad de säger om mig.
  Det får jag prova.
  Kramen

  SvaraRadera
 2. Oj, undrar vad dom säger om mig =0O
  Tänk att en mänsklig varelse som en själv bär ett begär av nyfikenhet =0D

  Vad kostar en fråga??

  SvaraRadera
 3. @Ina: Jag vet inte hur mycket en fråga kostar.

  SvaraRadera
 4. Det var ett fint svar som du fick.
  Undrar vad dom skulle säga om mig.
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 5. svar; tack ska du ha! jag gillar dem också.

  SvaraRadera
 6. Själv undrade jag vart alla kommentarer kom ifrån.

  SvaraRadera
 7. Vilken grej...haha va de vet du!
  Jag vågar inte fråga om mig, för då vet man aldrig vad man får för svar... Det är bättre jag lever i min lilla drömvärld om vem jag är hahaha..
  Eller??!! .......Man blir ju lite nyfiken trots allt.
  Kram Di

  SvaraRadera
 8. Google. Jag skickade in på min kompis och inget stämde. jag antar att dem googlar fram och gissar lite.. :)

  SvaraRadera
 9. Jag sms:ade och frågade om man kunde lästa ut en gore-tex stövel och fick till svar att deras agenter inte kunde svara på min fråga så dom bjöd på avgiften. -Efter en sväng hos skomakaren visade det sig dock att han kunde göra det. :)

  SvaraRadera
 10. Det låter kul.
  Det måste jag kolla :-)

  SvaraRadera
 11. Testa att skicka till Instant Answer istället, svarar inom 10 minuter och kostar chockerande låga 1 krona per fråga. Nr är 72 456.

  SvaraRadera