söndag 9 augusti 2009

1826 kärleksfulla dagarIdag är det precis 5 år sedan vi träffades, jag och min man. Jag minns det som om det vore igår och det var den absolut bästa dagen i hela mitt liv. Jag blev verkligen kär första gången vi sågs och jag längtade till nästa gång vi skulle ses. Jag är precis lika kär idag som jag var den 9 augusti 2004. Kan man lova att man kommer att vara det livet ut?! Vet inte, men det känns som att jag kommer att vara det.

15 kommentarer:

 1. klart att känslorna för varandra kommer att vara den samma.
  det är upp till er att hålla lågan uppe =)

  svar: det är en amerikansk spaniel, som vi ska ta hem...

  SvaraRadera
 2. Grattis! Vad härligt! Jag är också kär (sedan tio år tillbaka).

  SvaraRadera
 3. Åh, kärlek är så underbart :) Jag gläds för din skull!

  SvaraRadera
 4. Härligt att höra! Det är sånt som ger en hopp om framtiden själv ;) Alltid glädjande att höra om kärlek som håller! Önskar er all lycka i framtiden :)

  SvaraRadera
 5. Hej Junitjej! Ni verkar vara en match from heaven! Så jag tror nog ni kommer vara kära i varandra livet ut!
  Jag vill också passa på och tacka dig för dina svar. Jag missade totalt det och så glad jag blev över din kommentar. Tack igen. Saken är korrigerad. Kan ju berätta att jag fått en kamera igen efter missödet med min gamla. Så nu skall det plåtas!

  SvaraRadera
 6. Tack ska du ha! Din var med jättefin :)

  SvaraRadera
 7. Grattis på 5-årsdagen när ni träffades.
  Att vara kär och kärlek är underbart

  SvaraRadera
 8. sv: jaa, riktigt kul verkligen. :D:D

  grattis till dig och din man. :) ^^

  SvaraRadera
 9. Så underbart härligt - grattis! :)

  Jag har mitt webhotell hos One.com och är verkligen jättenöjd, har aldrig strulat eller så. Använder Wordpress och har den på min server, det är ganska mycket pilljobb innan man lär sig, men det är himla kul! Det finns färdiga teman man kan använda, men man behöver ändå veta lite hur man ska göra för att redigera sitt valda tema. Annars finns det ju varianter av Wordpress (dittnamn.wordpress.com) som är lätta att använda, men de ligger ju inte på din server i så fall. Jag är i alla fall jättenöjd, men visst har jag haft många struliga nätter då jag inte "fått till det" som jag vill ha det. :)

  SvaraRadera
 10. Grattis till era 5 år.
  du ska se om ytterligare 5 år så är du lika kär..och då kommer 5 nya år som blir precis som de första 5 åren o.s.v. Yes så blir det....
  Kram Ingrid

  SvaraRadera