måndag 10 augusti 2009

5-årsfirandet

Efter att maken hade slutat jobbet och sedan tagit sig en dusch, åkte vi in till stan. Det märktes att Madonna var i Göteborg. Det var svårt att få parkering och på många restauranger var det fullsatt. Men vi fann ändå ganska lätt en trevlig restaurang, när vi gick längre upp på Avenyn.
Vi gick på restaurang Tvåkanten. Jag var skeptisk först, när jag läste restaurangnamnet. Det lät så B på något vis, men så fel jag hade. Vi fick ett fint bord och det var snabb service. Tvåkanten var verkligen en mysig restaurang!! Det var trevlig personal och framförallt så var maten grymt god!! Jag kan varmt rekommendera denna restaurang. Efter att vi hade fyllt våra magar begav vi oss mot Bergakungen. På väg dit körde en stor vit limousine förbi oss. Jag tror det minsann var Madonna som satt i den. På Bergakungen hade vi för första gången bokat biljetter till VIP-salongen. Så häftigt det var att sitta där!! Glöm de trånga raderna och till att behöva fälla ner säten. Här satt man i sköna skinnfåtöljer och man kunde luta sig bakåt. Vilken lyx!!I priset ingick en dricka och en bägare med popcorn. Gottigottgott! Filmen vi såg var Sommaren med Göran. Det var en trevlig och rolig film, men ingen film jag kommer att minnas såsom Sällskapsresan och Göta Kanal. Filmen bjöd på många skrattstunder ända inpå slutet! Tänk på att alla efternamn passar inte in på alla tilltalsnamn. Hur kul är det att heta Ahl i efternamn om man heter Ann i förnamn?!Ikväll har jag både fått en smak- och filmupplevelse. Sedan hade jag det bästa sällskapet jag kunde få! Vår 5-årsfirande kunde inte bli bättre!!

9 kommentarer:

 1. Svar: taaack så jättemycket! :D

  haha, den filmen såg jag med nyss. Skrattade helt galet mycket åt det där med Ann Ahl, vem är det som kommer på något så klockrent egentligen? xD

  SvaraRadera
 2. har haft en underbar helg i Göteborg där vi kollade på Madonna!
  MMM va mysigt ni haft det å den filmen vill jag med se.

  SvaraRadera
 3. Sv: åhh tack så jättemycket:D Hoppas du stannar:)
  Ha en bra kväll
  /Denise

  SvaraRadera
 4. Hejsan. Serut som ni har haft riktigt mysigt med olika saker. Hade man haft en sån där stol på bion så hade nog jag bara somnat tror jag, haha men vad skönt att fåsitta så fint. Ha en fin vecka nu och ha det gott

  SvaraRadera
 5. Den måste jag bara se.
  Jag älskar Hey baberiba.
  Har aldrig hört talas om att man kan boka VIP platser. Det ser ju hur lyxigt ut som helst.
  Tror inte det går på vår bio???
  Verkar som om ert firande blev toppen, och att dessutom få kröna det med ett "jag mötte Lassie" ögonblick, men Madonna där i bilen var ju inte illa.
  Kramen

  SvaraRadera
 6. Vad roligt ni verkar ha haft! Och så fin du har gjort din blogg med bröllisfoton i headen och allt. Nu är det väl snart dags att länka till min blogg från din väl?;) Kram!

  SvaraRadera
 7. Det låter som att ni har haft en kanonbra kväll . Häftigt på VIP-bio, det kanske man skall testa ngn gång.....

  SvaraRadera