söndag 2 augusti 2009

Den rena och den kyska

Det är min namnsdag idag. Jag gjorde en sökning på namnet Karin. Här står det att det finns 3 män i Sverige, som heter Karin. Hur kan det vara möjligt?! Vad jag vet så är Karin ett kvinnonamn. Undra om dessa tre kan vara män, som har könsopererats sig och som sedan har döpt sig till Karin. Vad tror ni?

Mitt namn är en svensk kortform för Katarina, som i sin tur är ett grekiskt namn. Karin betyder den rena, den kyska. Min mans namn betyder Guds gåva. Det stämmer verkligen!! Han är ju så fantastisk, så han verkar vara en gåva sänt från ovan. Vad betyder ditt nann? Gör en sökning och kolla.

6 kommentarer:

 1. Hurra för oss :)
  Grattis, grattis.

  SvaraRadera
 2. nej, jag tror det är ett annat uttal bara. typ "ka-rinn", kanske är något med utländskt påbrå som heter så?

  SvaraRadera
 3. Då säger jag grattis till dig idag.
  Det måste väl vara någon transsexuell som heter Karin.
  Kramen

  SvaraRadera
 4. Grattis på namnsdagen!!
  Svaret på gåtan var : Vindruvor...

  Ha en skön söndagkväll. kram

  SvaraRadera
 5. @pelle: Men jag vet en som hetter Karine (uttalas Ka-rinn), men det var en tjej. Jag tror alltså inte att det är någon med utländskt påbrå.

  SvaraRadera