tisdag 25 augusti 2009

Den skyldige på låretImorse upptäckte jag att en fästing satt fast på mitt lår. Jag tog bort den illa kvickt (efter att jag hade fotat den)! Detta är den andra fästingen jag har tagit bort från mig själv i år. Förra gången satt den på örsnibben. Den hade hunnit suga i sig lite blod, men inte särskilt mycket. Vilken tur att jag upptäckte fästingen innan den hade gottat i sig för mycket!

12 kommentarer:

 1. FY för de små rackarna.
  Hittade en i hårbotten på Leonie häromdagen. Vilken tur att man fick syn på den!

  Kram Wojtan

  SvaraRadera
 2. Usch vilka läskiga kryp, de är ju så små att man knappt ser dom. Tur att du hittade den i tid!

  http://www.borasbloggarna.se

  SvaraRadera
 3. Men åhhh, blir du inte skraj??? Jag har haft ett konstigt bett på sidan av magen som jag inte har en annning om vad det är. Nu har det börjat försvinna men åh vad jag har sett Borelia och allt vad det kan vara framför mig....

  SvaraRadera
 4. Usch! Tycker att det är lite läbbigt med fästingar.

  SvaraRadera
 5. Vilken tur att du hittade den, så att du kunde ta bort den fulingen!
  Kramen!

  SvaraRadera
 6. Läskigt med fästingar.
  Så bra att du upptäcker dem, men kan tänka mig att det är lite otäckt.

  SvaraRadera
 7. Usch jag HATAR verkligen fästingar! Förstår inte varför de inte kan utrotas.... Min son (som nu är 8 år) fick hösten för två år sedan Borrelia. Han var jättedålig & fick även en lätt hjärnhinneinflammation. Så otäckt. Han har fortfarande lite men av ansiktsförlamningen i ett öga. Det åker liksom igen när han är trött eller skrattar. Så min relation till fästingar är BLÄ BLÄ BLÄ! Hoppas att det inte blir något av denna fästing!

  KRAM på dig!

  SvaraRadera
 8. Hata fästingar!!! Vilken tur att du upptäckte den i tid. Vad jag vet så har jag bara haft en fästing på mig under mina 42 år. Känns bra.

  SvaraRadera
 9. @Dahlarna: När jag gick på gymnasiet, fick jag en halvsidig ansiktsförlamning. Då ttrodde läkaren först att det var på grund av fästingbett, men prover visade att det inte var det. Vad gör fästingar egentligen för någon nytta i naturen?

  SvaraRadera
 10. Åh usch, jag avskyr verkligen fästingar :(

  SvaraRadera