söndag 16 augusti 2009

En kulturdagIdag har jag haft en trevlig dag på stan med mitt brorsbarn. Vi började dagen på Pick n´Paint.  Brorsbarnet valde att måla en mugg och jag en skål. Nu tar det ett par dagar innan man kan hämta sakerna. Keramiken ska nämligen brännas.


Jag får hoppas att skålen blir snygg, när den är färdig. Jag ångrar lite grand att jag inte valde att måla skålen i andra färger.

Efter måleriet begav vi oss till Gustav Adolfs Torg. Där tittade vi på den humoristiska skyltutställningen. Det fanns otroligt många roliga skyltar från världens alla hörn. Tänk att vägskyltar kan vara så roliga! 

Läs mer om utställningen The signspotting.
Dagen avslutades på Trädgårdsföreningen. Där blev det en bit mat och lite rundvandring. Jag tycker det blev en perfekt dag!! Jag får hoppas det blir fler stadsbesök med det stora syskonbarnet.

15 kommentarer:

 1. Tack så mycket! Din var också hemskt fin!

  SvaraRadera
 2. Svar; Tack så mycket, det värmer! Det är Terry Linen som har gjort en reggae version av The worlds greatest, visst är den underbar? Ser att du bloggar för spotlife, gud vad kul! När började du med det? :)

  SvaraRadera
 3. Svar: Tack! :)
  Är själv väldigt nöjd. Speciellt då mitt "andra rum" var rätt mörkt och trångt.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det var jättefina färger på skålen. Vilken mysig dag det ser ut som :)

  Kram Elin!

  SvaraRadera
 5. Bara på bild? Gillar du inte caffe latte? :P

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig dag ni verkar ha haft!! Vad kul att få måla keramik som man sen får ta hem...ett perfekt koncept!!
  Kram på dig!!

  SvaraRadera
 7. Jag tycker att skålen blev fin.
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 8. Ja han hade verkligen änglavakt och det tackar jag för! :)

  SvaraRadera
 9. @S A N D Y S P L A C E: Nej, jag gillar inte caffe latte. Jag har försökt att lära mig dricka kaffe både med och utan mjölk, men gillar det ändå inte. Dock tycker jag att det doftar gott.

  SvaraRadera
 10. @Sofiie: Jag började blogga för spotlife förra våren. Alltså våren 2008. Kommer inte ihåg exakt vilken månad. Jag vann en tävling, som de hade ordnat.

  SvaraRadera