söndag 23 augusti 2009

Ett besök på Allum

Idag blev det en sväng till Allum, för jag skulle titta på ett par byxor. Det blev ett par jeans på Esprit. De satt jättebra på, men som vanligt var de för långa. De lägger upp gratis åt mig, eftersom jag har ett platinakort där. Nackdelen är att jag får vänta ett par dagar innan de är klara hos skräddaren.

Jag hittade en fin väska från Svea inne hos Pondus. Men jag köpte den inte. Just nu använder jag en ryggsäck till jobbet. Det är jättepraktiskt, men samtidigt inte så snyggt att bära det. Denna väska kändes lagom stor och jag tyckte om färgerna och mönstret. Varför köpte jag den då inte? Jag vill inte köpa något förhastat.Efter att vi hade kikat runt lite grand, åt vi mat där. Jag beställde en tacosallad. Den var jättegod, men jag blev lite besviken över att köttfärsen var kall. Den var inte ens ljummen. Dagens diss!

8 kommentarer:

 1. Väskan var helhäftig tycker jag, men säkert ganska dyr, med tanke på märket.
  Ser ut som om man får plats med mycket "lärargrejer" i den.
  Om den inte kostar skjortan tycker jag att du ska köpa den.

  Salladen såg iaf god ut.
  Jag gillar kall taccoköttfärs så det kanske skulle passa mig.
  Kramen

  SvaraRadera
 2. sv: jo hon är jätte söt, bara 13 veckor:)

  SvaraRadera
 3. Wow.. den väskan va snygg.. kanske nått för mej :D.. haha.. samt jo visst är mitt schema bra ^^ bara jag som har det schemat på hela skolan typ xP Haha..

  Så allt bra med dej??

  SvaraRadera
 4. Tycker det ser smarrigt ut ja!!

  SvaraRadera
 5. @Lotta: Väskan kostade antingen 399:- eller 499:-. Minns inte vilket. Jag funderar fortfarande på om jag ska köpa den eller ej.

  SvaraRadera
 6. Åh, sån väska har jag! :D himla smidiga är dom! (:


  Svar: taaaackk! :D

  SvaraRadera