måndag 24 augusti 2009

Förvånad över mig själv

Ibland förvånar man sig själv. Det har jag gjort idag. Jag tog en joggingrunda med hunden nu på morgonen - en måndagsmorgon. Jag sprang dock inte hela sträckan, men jag stannade aldrig upp, utan fortsatte gå i rask takt. Jag tror knappast att detta kommer att bli en vana, men det hade givetvis varit bra om det hade blivit det. Tänk att börja VARJE morgon med att springa!Igår kväll blev det rostade mackor med smörstekta kantareller och lite lök. Det smakade riktigt gott!! Synd bara att kantarellerna inte är plockade av oss själva. Det hade varit roligare, men vi är så tacksamma över att ICA´s personal också är ute och plockar. Det är kanske därför vi inte hittade några i torsdags under vår skogspromenad?!

16 kommentarer:

 1. Såg gott ut med mackorna. Du verkar ju ha svälvdiciplin när det gäller träning så det kamske blir din nya grej kram Tingeling

  SvaraRadera
 2. Jag ÄLSKAR kantareller=)
  Även om man inte plockat dom själv!
  Kram på dig ha en skön dag!!

  SvaraRadera
 3. Bra början på måndagen!

  Tack för påhälsningen i min blogg!

  Vill du börja med att jogga/springa så gör precis som du gjorde nu. Börja med att jogga några minuter, gå sedan i rask takt några minuter osv.. Allt eftersom du känner dig redo så utökar du dina joggminuter. :) Sätt inte för stora mål utan försök at tänka realistiskt! :)

  SvaraRadera
 4. Hej, hoppas att det är okej att jag tar din header som exempel i min blogg :) kram

  SvaraRadera
 5. Karin, du får gå längre in i skogen...där finns de!
  Kantarellerna alltså!
  Kramen!

  SvaraRadera
 6. Härligt med en joggingrunda :)

  svar: Tack detsamma!

  SvaraRadera
 7. Jag brukar oxå låta ICA:s personal sköta plockande av kantareller *L*

  SvaraRadera
 8. Så skulle jag oxå vilja börja mina dagar.
  Men tydligen vill jag inte tillräckligt mycket, för det händer aldrig...
  Spelar roll om det är Stig eller du som plockat kantarellerna.
  Gooooda ser de ut iaf.
  Kramen

  SvaraRadera
 9. Åhh morr jag skrev en lång kommentar sen försvann allt!

  Ni har också ICA personal som plockar..vi med! Tänk om ja gkunde hitta ett helt hav av kantareller..ja drömma går ju!

  Kramen

  SvaraRadera
 10. Hi hi hi jag visste inte att ica´s personal var ute och plockade goda kantareller, nu måste jag också ner till min ICA butik och inhandla dessa delikatesser.
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 11. @Lotta: Jag vill heller inte tillräckligt mycket, för mina joggingturer händer alldeles för sällan.

  SvaraRadera
 12. @vivan: Ok, få se om det blir några fler kantarellsöksutflykter. Funderar på om man ska lära upp hunden...

  SvaraRadera
 13. @tingeling: Nej, jag kan inte tycka att jag har någon vidare bra självdisciplin. Åtminstone inte när det gäller jogging, men jag skulle önska att jag gillade det mer än vad jag gör.

  SvaraRadera