torsdag 6 augusti 2009

Gissa!


Gissa vad jag har gjort i eftermiddag!

8 kommentarer:

 1. Badat i din brudklänning!?!?!?

  SvaraRadera
 2. Tvättat brudklänningen
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 3. Trash the dress!!!!!
  Vad vinner jag? =)

  SvaraRadera
 4. Alltså. Det ser ut som du badar med din brudklännign men det kan väl inte stämma?!

  SvaraRadera
 5. Trash the dress! Hoppas att du visar lite foton så småningom.

  SvaraRadera
 6. Blivit fotograferad i brudklänning i en sjö--

  SvaraRadera
 7. [...] Visst har jag badat i brudklänningen, som många gissade!! Vi har gjort en så kallad TTD (Trash The Dress). Vi gjorde en ganska “snäll” sådan. Egentligen skulle jag ha lagt mig ner, så att hela brudklänningen hade blivit våt och att håret hade blivit det. Kommentera Feed Kategori: Bröllop Permalänk till detta inlägg 0 kommentarer till “Trash The Dress” LÄMNA EN KOMMENTAR [...]

  SvaraRadera