tisdag 18 augusti 2009

Han är fast!Under en tid har en hund och tre katter hittats döda och stympade i hemorten. Själv har jag inte vågat lämna vår hund kopplad vid en stolpe, inte ens för någon minut. Men nu är galningen anhållen för djuplågeri. Puh! Jag förstår inte hur man kan vara så odäglig och utföra sådana här handlingar. Nu ska man tydligen också tycka synd om gärningsmannen. Hans advokat säger att mannen ångrar sig och att han mår väldigt dåligt. Det får iallafall inte mig att tycka synd om honom. Läs mer.

17 kommentarer:

 1. sv: Tack så mycket! :)
  Och som svar på din fråga i inlägget under, den "antika" var häftig, men jag skulle föredra, orginalet, den du utgick ifrån... Fast i och försig beror det på vilket "tillfälle" ;)

  SvaraRadera
 2. men vad e det för as som gör nå sådant uscha jag blir bara förbannad :S


  kolla gärna in mina nya gummistövlar jag köpt idag å säg gärna vad du tycker om dom =)

  SvaraRadera
 3. Ja usch och fy vad synd det är om honom...NOT!!! Snarae om de stackrs djuren. Man blir rädd bara man tänker på vad det finns för galningar där ute... Tur att en är fast...någon vecka kanske i detta landet, sen kan han fortsätta igen..tyvärr...


  Kram kram...

  SvaraRadera
 4. Det skulle han ha tänkt på innan eller ....
  Nej ingen sympati från mig inte....nix....
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 5. Skönt att han är fast. Men allvarligt, hur sjuk kan man bli? 20år och hela framtiden förstörd! Ofattbart!

  SvaraRadera
 6. NÄ DU!!! INTE EN CHANS ATT JAG TYCKER SYND OM DEN JÄVLA PSYKOPATEN!!

  Det enda som gäller är att han får ett kraftigt straff och inte kommer ut på väldigt väldigt länge! Helst skulle jag nog vilja se honom plågad...styckad levande *grrrrrrrrrrr*

  Förbannade IDIOT!!

  FY FAAN!!!

  SvaraRadera
 7. Kände så ett tag bara, men ska inte göra det ändå:-)

  Hoppas allt är bra med dig! Kram

  SvaraRadera
 8. Hej och tack för dina rader. Ja jag hoppas den mannen får vad han förtjänar och lite till, grrr blir så arg på dessa sjuka människor som kan skada djur på detta vis. tycka synd om men vad tusan är dom inte kloka? Nej ge honom ett långt och hårt straff och helst skicka i väg honom från planeten också...

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 9. Vad skönt att han är fast! Måste ha varit en jobbig period för er med Yambo och allt. Ha en lugn dag!

  SvaraRadera
 10. Fy vad läskigt!
  Skönt att ahan åkte fast!
  kram lina

  SvaraRadera
 11. Ja, vad skall man säga. Först är jag väldigt GLAD över att han är fast. Sen synd om honom? Baah, inte det minsta synd om honom. Skulle kunna säga mer men låter bli.

  SvaraRadera
 12. Det ska alltid vara synd om gärningsmannen. Oavsett om det gäller mord, våldtäkt eller djurplågeri. Det gör mig så förbannad!

  SvaraRadera
 13. Fy vad hemskt!! :( Tur att han är fast nu.

  SvaraRadera
 14. Åh fy, visste du vem han var? Djurplågeri är det värsta jag vet, sååå fegt!!! Man är ju säkert extra blödig också eftersom man har katt själv :-(

  SvaraRadera
 15. Helt fruktansvärt. Jag fixar inte att läsa om det ens. Förfärliga handlingar. Men han är ju sjuk - helt klart. och det blir man ju inte utan anledning - det vet vi ju, så så sett tycker jag synd om honom. Jag kan inte ens föreställa mig vad han måste varit med om för att bli sådan. Inte roligt. Det är så jäkla viktigt att han får vård nu - för annars är risken stor, tror jag, att nästa offer blir en kvinna, precis som han skrivit om.

  SvaraRadera
 16. @Emma: Jag tror också att dte är viktigt att gärningsmannen får vård nu. Att hänga ut katterna och hundarna, som han har dödat, tror jag har varit ett rop på hjälp. Annars hade han nog gömt djurens kroppar. Jag förstår att gärningsmannen inte är frisk, men kan inte tycka synd om honom. Tänk om han hade gjort så mot Yambo!! Lerum är inte något stort samhälle.

  SvaraRadera