fredag 7 augusti 2009

Härliga sommar!


Picknickkorgen packades imorse för några timmar på stranden. Med fika och olika typ av läsning fanns det ingen chans att till att bli syslolös. Sedan fanns det ju även en sjö att doppa sig i.


Så skönt det var att bad! Ju äldre jag har blivit desto svårare har jag haft att doppa mig. När jag var ung kunde jag hoppa i eller iallafall gå ner på det djupa på en gång. Numera går jag i sakta, men säkert. Först fötterna, sedan knäna, sedan låren och till sist magen. Där kan jag stå en stund. Efter att jag har strukit vatten över mina armar kan jag få för mig att ta några simtag. Burr, burr!! Efter en stund upptäcker jag hur skönt det är i vattnet och vill knappt stiga upp.

Hur doppar du dig?

14 kommentarer:

 1. Jaaa du ! jag är nog solens största idol =)

  SvaraRadera
 2. Åh, grymt härligt det där såg ut! =)
  Har njutit av solen under rasterna iaf. =)
  Tack tack..tycker det var på gränsen för kort men det växer ju snabbt. Kul med förändring. =)

  SvaraRadera
 3. Haha, jag gör typ likadant. Usch, älskar att bada när jag väl har kommit i. Men det tar typ 30 min innan jag är i, då har alla andra redan gått upp ur vattnet ;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så gör jag med.
  Jag dyker inte i bassängerna längre.
  Mannen säger att jag badar som en 60åring...
  Men när man kommer i är det skönt.
  En stund...
  Kramen

  SvaraRadera
 5. Om det inte finns någon brygga i närheten så är man ju tvungen att segdra sig i. Det värsta är vid låren och då märker man helt plötsligt att man blivit en ballerina, man går på tå! Efter många om och men är man till slut i. Bättre med brygga, man står och velar en stund och sen tar man det onda med roten, ingen återvändo, dyk i.

  SvaraRadera
 6. Har också tagit ett dopp på samma sätt som dej, idag!
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Tack, ja det ska bli kanonkul! Kommer nog att bli en upplevelse för livet. Börjar fler att läsa bloggen kommer jag förmodligen fortsätta blogga där nere också, och lägga in en massa bilder. Vad anväder du dig av för program när du lägger in kollage? Har du för mig att du nämnde det i ett inlägg men hittar det inte. :)

  SvaraRadera
 8. Haha...så roligt att du tog upp detta. Hade ett liknande för nån månad sen. Där jag kallar det du beskriver som tantbad. Så numera är det huvudet lr fötterna först utan tvekan . Yiiiea!!
  http://sarahserenad.wordpress.com/2009/06/29/tantbadar/

  Men härligt med sol!!!
  /Sarah

  SvaraRadera
 9. @E m m y (amafao): Läs detta inlägg: http://junitjejen.se/?s=photoscape Där hittar du superprogrammet!!

  SvaraRadera
 10. Jag gör samma som dig.....tantdopp kallas det väl??? Förr kunde jag alltid hoppa i eller springa och slänga mig....men jag skyller på åldern =)

  SvaraRadera
 11. @Lissen: Kul att det finns fler än jag som tar "kärringdopp"!!

  SvaraRadera
 12. @Marie: Jag kallar det för kärringdopp!

  SvaraRadera
 13. @pyretpepsi: Jag gör mina kärringdopp trots att en brygga finns i närheten. Men jag vet att man borde utnyttja den om den finns, men har man redan blivit "kärring" spå har man.

  SvaraRadera