torsdag 27 augusti 2009

I stormens ögaIgår var vi på bio. Vi såg filmen Beck - I stormens öga i Bergakungens VIP-salong. Det är underbart att ha  benutrymme och få sitta i ställbara skinnfåtöljer. Sedan är det skönt att slippa ha popcornen i knät, utan på ett bord bredvid. Jag älskar Beck-filmerna och denna film blev inget undantag, men jag saknade några karaktärer som t.ex. obducenten och den kvinnliga mörkhåriga polisen. Minns ej hennes namn. Innan filmen bjöd mannen mig på mat inne på Bions restaurang. Deras "hemmagjorda" hamburgare var jättegoda! Att gå på bio en vardag var inte alls dumt.

9 kommentarer:

 1. Vad mysigt med bio så där mitt i veckan, vardagslyx. Är det Alice hon heter kanske? Maten såg riktigt smaskig ut. Ha en bra dag! Kram Cathrin

  SvaraRadera
 2. Tack för dina kloka ord på bloggen! De betyder verkligen något.

  SvaraRadera
 3. NU funkar länken till tävlingsinlägget! Tack för att du uppmärksammade problemet!

  Mysigt med bio en vardag! Önskar att vi hade möjlighet till barnvakt bara...

  Ha en bra dag! KRAM!

  SvaraRadera
 4. Jag är nu inget beck-fan men grejen att gå på bio en vardag gillar jag. Det lyfter.

  SvaraRadera
 5. Härligt med bio :)

  sv; Måns blir 2 år i november

  SvaraRadera
 6. Sv:tack för rösten,du kommer att synas i mitt in lägg i dag ;)

  SvaraRadera
 7. Den filmen vill jag också se, jag gillar Beck-filmer. Hamburgaren såg supersmarrig ut ocn perfekt med mer benutrymme och sköna fåtöljer, sånt lyx har vi inte här i Gävle.

  SvaraRadera