måndag 10 augusti 2009

Tjuvstart på jobbet


Idag har jag varit på jobbet, trots att jag inte börja jobba förrän på onsdag. Visst var det duktigt?! I och med byte av klassrum, så har det varit mycket ned- och uppackning. Nu har jag packat upp det mesta i klassrummet, men det är lite småplock kvar. Ser ni på bilden att jag bland annat har fått upp alfabetet på väggen!


Jag är glad att jag åkte till jobbet idag efter att ha läst programmet, som gäller dagarna innan uppropet. Det är väldigt mycket inplanerat, så börjar fundera på när man ska få tid till att förbereda inför skolstarten. Jag hoppas det finns mer tid för det än vad det står på papperet. Imorgon är det den sista semesterdagen och då ska jag bara koppla av. Skönt!

14 kommentarer:

 1. Du får njuta ordentligt imorgon då! Hoppas ni slipper oväder iaf :)

  SvaraRadera
 2. Spännande att träffa alla elever igen.
  Det ser lite annorlunda ut nu i ett klassrum än när man själv gick i skolan.
  Nu ska du bara njuta imorgon.
  Du får ha det så skönt det bara går.
  Kram Ingrid

  SvaraRadera
 3. Visst lägger till dig på en gång:)

  SvaraRadera
 4. Passa på och njut du av sista dagen. Kram lina

  SvaraRadera
 5. Vad glad jag blir att du gillade inlägget! Måste få säga att jag tycker din header är fantastiskt snygg. Av dina bröllopsbilder vid "det vita" så valde du min favorit av dem.
  Tänk vilka minnen dina bilder av klassrummet väcker då. Ända tillbaka till lågstadiet.
  Hoppas solen skiner på din sista semesterdag!

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Är ofta här men dålig på att lämna avtryck! Du är duktig på att uppdatera din blogg! Kul med nytt klassrum! Själv har jag kvar samma elever och samma klassrum som förra läsåret, det ahr jag inte haft på länge. Har nästan bytt klassrum varje år de senaste 5 åren! Njut nu av din sista semesterdag!

  SvaraRadera
 7. @Maria: Jag kan skatta mig lycklig, som har kunnat ha samma klassrum i många, många år. Men efter en omorganisation på skolan, så fick alla byta klassrum.

  SvaraRadera
 8. Ja tänk att snart är det dax.
  Vi har uppstart på måndag.
  En vecka senare kommer barnen.
  Det ser så luftigt och fräscht ut i ditt klassrum.
  Kramen

  SvaraRadera
 9. svar: tack så mycket! vi var i alanya.

  SvaraRadera
 10. Sv: Visst är dom! Det är min lilla söta kusins:D

  Ha en bra kväll
  KRAM

  SvaraRadera
 11. SVAR: Åååh, Grattis i efterskott. :)
  Du får komma och krama min vovvsing. ;P

  SvaraRadera
 12. Jag var på Sunwing Resort Cala Bona. Vi valde hotellet då det hade allt vi kunde önska, ligger precis vid havet, hade spa och fitness anläggning, massa barn&ungdomsaktiviteter, familjeanpassade lägenheter - verkligen superfräscht! Jag rekommenderar det varmt, speciellt om du har barn i sällskapet. Nästan bara svensktalande personal.

  SvaraRadera