lördag 8 augusti 2009

Trash The DressVisst har jag badat i brudklänningen, som många gissade!! Vi har gjort en så kallad TTD (Trash The Dress). Vi gjorde en ganska "snäll" sådan. Egentligen skulle jag ha lagt mig ner, så att hela brudklänningen hade blivit våt och att håret hade blivit det. Min man har tagit bilderna.

23 kommentarer:

 1. Vad häftigt.
  Tog ni dom bilderna en annan dag?
  Kramen

  SvaraRadera
 2. @Lotta: Ja, vi tog bilderna en annan dag än bröllopsdagen. Vi tog dom i torsdags.

  SvaraRadera
 3. Tyckte väl att jag kunde se på tyget att det var din fina klänning som var i vattnet.
  Kram ingrid

  SvaraRadera
 4. ja det måste du, det är underbart där!

  så fina bilder :D

  SvaraRadera
 5. Svar: Tack :) Jag hoppas jag hittar någon bra snart.

  SvaraRadera
 6. Svar: Ja, du får ta den om du vill :)

  SvaraRadera
 7. Va vackra bilder :) ha en jättebra dag!

  SvaraRadera
 8. Tack.
  Vilka fina foton. Men en fråga, jag är inte så insatt. Varför förstöra en så fin klänning? Är det någon sådan där bröllopstrend eller? (Nej jag kan ingen om såna saker så kan vara kul att veta. =) )

  SvaraRadera
 9. Hej

  Vilka underbara bröllopsbilder, din man är grymt duktig!
  Vi gifte oss förra året och jag är så missnöjd med våra bilder. Funderar på att dra på mig klänningen igen och anlita någon på nytt för det känns jättetrist!

  Kram Wojtan

  SvaraRadera
 10. SV; Tack så mycket :)
  Det kan vi göra, lägger till dig nu bara du lägger till mig ;)

  SvaraRadera
 11. Bilderna är så fina.. Så kul att få se.. Kram Jenny

  SvaraRadera
 12. @Hatchepzut - Mamma till en ängel: Brudklänningen blev aldrig förstörd. Dock fick jag några småfläckar, men de tror jag går bort i kemtvätten. Å andra sidan kommer jag aldrig använda klänningen igen.

  SvaraRadera
 13. Bilderna är UNDERBARA!!!!!!! //Tess

  SvaraRadera
 14. å så vackra bilder! :)
  kram!

  SvaraRadera
 15. ååh så fina bilder :) man blir lite sugen på att gifta sig ju :D

  SvaraRadera
 16. WHAT???

  Har aldrig hört om det, varför gör man så???

  SvaraRadera