fredag 21 augusti 2009

Vad ska man ha?Jag tror inte att jag är ensam om att ha så kallade bad hair days. Sådana dagar hade jag önskat att jag enkelt hade kunnat göra någonting åt det med till exempel en hårtång. Men det är frågan vilken man ska införskaffa. Jag har inte särskilt långt hår, men jag kan få ihop det till en kort tofs. Jag undrar om en volumaster kan få mer volym i håret än vad hårskummet och hårtorken kan bidra med. Någon som vet? Om jag sedan vill få lite lockar i håret, kan man göra sådana med en plattång? Eller ska man använda en locktång istället? Kanske är mitt hår för kort för det. Är det kanske bättre och enklare med en trippeltång för hår som inte är så långt? Med en sådan blir väl håret mer vågigt? Hoppas någon kan hjälpa mig att fatta rätt köpbeslut i denna hårtångsdjungel!

12 kommentarer:

 1. Jag röstar för volum master! Den funkar alltid när kan har en badhairday!

  SvaraRadera
 2. Ja du, du sitter i ett dilemma där. Alla tängerna gör
  olika saker, så den som passar bäst är ju den som fyller ditt behov bäst!

  Om du vill ha en så mångfunktionell som möjligt skulle jag föreslå ghd:n. Den kan du göra vågor med, locka och platta. Det är den som jag anser vara mest mångsidig.

  VI ha dem till special pris där jag jobbar just nu. Du är välkommen att kontakta mig om du vill veta mera.

  DU verkar ju redan veta vad alla tängerna gör för nånting så det har du ju redan kolla på, vill du att jag förklarar mer om dem så hojta bara till!

  Kramar Josef.

  SvaraRadera
 3. Svar: Ja, det ska bli himla skönt. Dock svider det lite i plånboken :P

  Jag kan inte mycket om alla hårtänger hit och dit men med plattång kan man ju både platta och göra fina, mer naturliga lockar/vågor. Trippeltång har jag aldrig hört talas om =P

  SvaraRadera
 4. jag skulle satsa på en plattång. Man kan locka med den också. Tack för din kommentar/svar. 34 st det är 2 klasser i en ser jag det som. Vad tror skolan/kommunen de sparar in på det undrar jag?

  SvaraRadera
 5. sV: jo det var rikigt kuul! :)

  jag tycker du ska satsa på babyliss lock/platt tång i ett! ser sjukt bra ut, sök på google eller på youtube: babyliss i-curl :)

  SvaraRadera
 6. SVAR;

  Tack söta du! :D Vad glad jag blir att läsa att du tyckte om den :)

  När det kommer till detd är med bad hairdays så förstår jag dig till 100%. mitt dumma hår vill aldrig vara snyggt känns det som =/ Jag har en superbra plattång som jag ansvänder. Tupera lite först inne vid hårbotten och platta sedan längderna så blir det fint med volym men ändå rakt. Det brukar jag gilla :) ibland brukar jag göra det lite lockigt/vågigt nertill med den också. Så det går, det gäller bara att få in rätt vinklar

  SvaraRadera
 7. Ett annat tips, jag har börjat duscha på kvällen ist för på morgonen.
  Sen gör jag inbakade flätor i det blöta håret, då blir det fint när man tar ut det.
  Men ditt kanske är för kort?
  Kramen

  SvaraRadera
 8. Trippeltången är nästan omöjlig att använda själv tycker jag.
  Volummaster har jag igen men har bara hört gott om den.
  Plattången är min räddare i livet.
  Kramen

  SvaraRadera
 9. Hej! Bad hair days, ja! Det håller nog de flesta med om och ja, det finns något man kan göra åt saken! Jag skulle rekommendera Björn Axens egna verktyg, jag har själv både wolumastern och plattången. Båda hårverktygen är superbra och funkar utmärkt när man har just en.. bad hair day! Du som har kort hår kan först platta håret för att det blir en aning längre, därefter lyfter du på håret och krusar till rötterna med hjälp av wolumastern. Jag kan garantera dig, du kommer att se förändring och har du en gång prövat kommer du inte sluta, och bäst av allt, det går så himla snabbt! Hoppas jag var till hjälp :))

  SvaraRadera
 10. dom bästa lockarna gör en vanligt platttång :) enligt mig själv iallafall

  SvaraRadera
 11. Hej!

  Nu ska vi se om jag kan bidra till hjälp =) Som sagt var, alla tängerna uppfyller ju olika sorters behov. Men volum mastern funkar verkligen jätte bra när man vill bygga volym. En annan tång som inte är så dum till kort hår är mini-plattången. Den kan du även göra lite lockar eller vågor med. Annars funkar en vanlig plattång också, men tror ändå att det är lite lättare för dig att hantera en liten tång. Hoppas du hittar en som passar =)

  //Erika

  SvaraRadera