tisdag 11 augusti 2009

Yambo och LovaDet gick ändå!! Vilken tur! Trägen vinner, som sagt. Igår efter att jag hade kommit hem från jobbet, stack jag med Yambo för att möta upp Ulrika och den hund hon passade. Vi gick en långrunda med hundarna och de hade så kul ihop. Det blev flera dopp i sjön. Stackars Yambo kunde inte ta sig upp på bryggan, men han fann en lösning på det. Han gick upp på stranden istället.

Att få leka med andra hundar är något Yambo älskar att göra! Särskilt när de är så söta som Lova.
PS. Vad hemskt det är att höra sin röst på videofilmer! Jag låter ju inte riktigt klok! DS.

18 kommentarer:

 1. Sv: Ja det känns bättre nu och det uppskattas att det gick så fort!

  SvaraRadera
 2. Hej och FÖRLÅT att jag aldrig svarade på din fråga förra veckan, hade så fullt upp när den kom och sedan glömde jag *skäms* Ser att du redan fixat till det nu i alla fall så då behöver du inte mitt svar längre...

  SvaraRadera
 3. Har du länken till photoshop som följer med penslarna? sist jag laddade ner det så fick jag inte med penslarna, av en anledning :O

  Förresten idag kommer min åsikt. Dagens åsikt kommer handla om mobbning. Håll ögonen öppna. Den kommer att dyka upp under dagen. Du kommer säkert gilla den. den kommer bara uppdelat i 2delar.först om mobbning och min åsikt. sen andra delen kommer att handla om min berättelse om min mobbning

  SvaraRadera
 4. Fint med hundar. Har själv haft i många år.

  SvaraRadera
 5. Så kul det är med hundar som älskar att bada, vilket din och hans "flickvän" verkligen ser ut att göra. Min brors hundar (jakthundar) är inte så roade av detta. Så syynd.

  SvaraRadera
 6. OJ! vad dom ser ut att ha roligt i vattnet, din hund och hans kompis.
  Härliga bilder!!

  Bilderna din man tog på dig i brudklänning TTD.
  Tycker jag var JÄTTEVACKRA! Hälsa honom det.

  Hoppas ni har bättre väder än vi här i Jämtland, här har det spöregnat nu i 2 dagar, det finns nog hur mycket som helst som ska ner över oss.

  Ha det så gott // Nettan

  SvaraRadera
 7. underbara bilder :D hur mår du idag?

  SvaraRadera
 8. härliga bilder, älkar djur, det är något magiskt med dem. Så himla trogna o jag tror bestämt att hundar o katter är människans bästa vän.. tack för dina fina ord, det värmde.. kramar till dig denna regniga dag!

  SvaraRadera
 9. Vilka härliga hundar! Såg lite oroligt ut när Yambo fastnade vid repet men löste ju sig bra. Hihi.

  Hoppas du hade en riktigt skön sista semesterdag. =)

  SvaraRadera
 10. Tack så mkt =) Det är din också =)

  SvaraRadera
 11. Haha, så underbara de är. Vilka härliga badbilder! :)

  SvaraRadera
 12. Vilka lyckliga vovvar!
  Härligt!
  Kramen

  SvaraRadera
 13. tack för en fin em. KRAM

  SvaraRadera
 14. Hahaha verkligen helt underbara :D Önskar jag hade en att busa runt med :)

  SvaraRadera