söndag 27 december 2009

14 år till salu

Jag har läst ut en bok som heter 14 år till salu som är skriven av Caroline Engvall. Det är en sann historia. Boken handlar om Tessan, som blir våldtagen på väg hem från stallet. Därefter börjar hon och hennes kompis sälja sex på internet. Omgivningen märker inte vad som händer. Denna historia kan drabba vem som helst, kanske någon i din närhet eller kanske du själv. Det är en tragisk bok, men samtidigt en viktig bok. Den kan få oss till att öppna ögonen och få oss till att förstå. Jag kan inte säganågot annat än: LÄS BOKEN!

7 kommentarer:

 1. Jag har läst den.
  TYckte att den var ruskig.
  Den utspelar sig ju här i mina trakter vilket gör att det kommer så nära liksom.
  Kanske jag ret utav vet vem den stackars tjejen är.
  Kram och god fortsättning!

  SvaraRadera
 2. Men den boken står ju här på skrivbordet! Kanske borde ta mig an den snart då!

  SvaraRadera
 3. Ska se om jag finner den boken.

  SvaraRadera
 4. sv: Tack så mycket! detsamma! Jag hade en väldigt fin och vit jul i år!

  SvaraRadera
 5. Jag ska läsa den boken nån gång.

  SvaraRadera
 6. SV: Tack! Din blogg är väldigt fin den med!
  Åh, jag har funderat jättelänge på att läsa den boken. Kanske borde köpa den då :)

  SvaraRadera
 7. Tack snälla för att du läst boken, vilka fina ord. Ta hand om dig!

  Caroline Engvall/författare

  SvaraRadera