fredag 14 maj 2010

Malin och Henrik


Jag har läst ut "Malin och Henrik", som är skriven av Denise Rudberg och Daniel Möllberg. Boken handlar om två frånskilda föräldar, som försöker skapa ett liv tillsammans.  Det är en lättläst och underhållande bok. Boken innehåller inga som helst konstigheter eller överraskningar. Det är en avslappnad och okomplicerad vardagsbeskrivning, som är lätt att känna igen sig i.  Boken känns förutsägbar, men trots det känns boken lättsmält och ganska rolig. Jag tycker det känns svårt att ge boken ett betyg. Ger jag den en 2:a, så kan det tyckas att den inte är läsvärd, men det är den. Samtidigt är boken inte värd en 3:a. Svårt det där....

6 kommentarer:

 1. SV; ja det gjorde hon verkligen!

  kram

  SvaraRadera
 2. OJOJOJ förvirrad xD.. menhmm tror inte dett ablir ngt jag läser.. men vi får väl se :P
  höhöhöh

  sv.. ja visst är han ;) <333

  ha en trevlig helg nu :D
  PUSS OCH KRAM

  SvaraRadera
 3. Så här tyckte jag:
  http://bim.blogg.se/2010/january/malin-och-henrik-av-denise-rudberg-daniel.html

  SvaraRadera
 4. Hej! Såg att du hade kommenterat på Tyras blogg. Jag undrar vad du tycker om Kissies framträdande på Bella & Tyra show? Vad tycker du om hennes sätta tt kränka och hänga ut människor? Din åsikt skulle betyda jättemycket för mig så jag försöker göra en artikel om nättmobbing.
  Tack så mycket

  SvaraRadera
 5. Sv: Jaaa, hoppas den där sommaren kommer snart!

  SvaraRadera