torsdag 19 augusti 2010

Utbildningsdag


Idag fick jag jobba i min f d arbetskommun, då det ändå var bestämt sedan innan jag gjorde min uppsägning. Jag har utbildat andra lärare till att använda en NTA-låda. Jag har introducerat dom i temat Från frö till frö. I vår kommer de att undervisa sina elever i detta. Att utbilda mina kollegor gick alldeles utmärkt! Två av dom är från min f d skola. Det var kul att återse dem! Enligt utvärderingen, som de gjorde, så var de nöjda också med utbildningsdagen.  Det vore kul ifall kommunen, som jag jobbar i nu, också tar sig an NTA. Jag borde nog påverka dom till att göra det!

2 kommentarer:

 1. Natur och teknik är roligt, dock var jag ingen större eldsjäl i skolan :P

  Men det är ju aldrig försent att lära sig! :)

  Sv: Jag är tacksam att du är en av mina läsare :) Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. NTA-låda är någonting nytt för mig. Men det ser väldigt spännande ut! Verkligen roligt att få utbilda!! Det var en del år sedan jag gick ut skolan, det har hänt en hel del i den världen förstår jag nu när vi är inne i skolsvängen igen :)Ser verkligen fram emot att följa min sons skolgång och kanske, med lite tur så snappar även lilla jag upp nya saker :0)
  Önskar en fin helg /Kram

  SvaraRadera