söndag 24 juli 2011

På nya stigar


Oftast, när jag ska rasta hunden, går jag oftast runt på samma ställen. Det känns oftast bekvämat så och det känns tryggt och bra för - matte. Men idag vågade jag vara en våghals och välja en stig som jag aldrig tidigare har gått. Lyckligtvis blev det just bara en liten genväg  och jag kom hem igen med hunden. En gång när vi var nyinflyttade och jag skulle ut och rasta hunden, som inte ens var ett år gammal, valde jag att ta en genväg. Det trodde jag att det var. Det slutade med att vi var ute i tre timmar. Jag var orolig över att vi aldrig skulle komma hem och min mobil var på väg att laddas ut. Med tanke på den händelsen, var jag glad över att jag och Yambo kom hem idag trots vår lilla upptäcksfärd på nya stigar.

11 kommentarer:

 1. Man fastnar lätt för samma rundor eftersom man vet hur lång tid det tar, samt hur anstängande det är.

  Jag har dock aldrig gått vilse - men det har varit nära :S

  SvaraRadera
 2. Ska bara vänta några dagar till! :)

  SvaraRadera
 3. Det är alltid kul att upptäcka någonting nytt? :)

  SvaraRadera
 4. sv: visst! :D
  säg till när du lagt till mig så lägger jag till dig!

  SvaraRadera
 5. sv: Tack detsamma! :) Äälskar din header, så galet fin!

  SvaraRadera
 6. sv: okej, har lagt till dig nu:)

  SvaraRadera
 7. Visst var det sött.
  Behövdes verkligen ett nytt draperi till badkaret! :)

  SvaraRadera
 8. Japp
  Kan trösta dig med att de går fler tåg

  SvaraRadera
 9. Tack.

  Vilken härlig bild på vovven. :)

  SvaraRadera
 10. tävlingssugen?
  Var då med i våran veckansblogg tävling där du kan vinna en gratis header och massor av länkar!
  reglerna är buslätta, så vad väntar du på!?

  Länken till inlägget:
  http://nikkor.webblogg.se/2011/july/veckans-blogg-1.html#comment

  kramkram http://nikkor.webblogg.se

  SvaraRadera
 11. Jag går oftast samma väg varje gång jag går ut med hundarna.

  Speciellt nu när svamparna är tillbaka på gräsmattan som våran älskade lilla gucci blev förgiftad av! I går var det 9 månader sen han fick somna in ...:(

  SvaraRadera