söndag 14 augusti 2011

Biosugen


 Hösten kryper ju på, som sagt. Det är en tid då det är gott att krypa in och lägga sig under en filt och läsa en god bok. Det är tid för relax. På sommaren tycker jag  inte att biofilm lockar något särskilt. Då vill jag hellre vistas i naturen och vara aktiv eller njuta av sommarkvällar på någon uteservering eller hemma på altanen. Men nu skulle jag kunna tänka mig att gå och se på en film, dock inte just idag. Dessa filmerskulle jag vilja se; Bad Teacher, Jag saknar dig och Jägarna 2. Om de är något bra, har jag ingen aning om, men jag skulle ändå vilja se dom. Jag gillar spännande och roliga filmer. Sience Fiction-filmer har jag svårt för. Avatar är nog den mest overkliga film jag har sett, men den gillade jag skarpt!

Har du kanske någon bra film att rekommendera?
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar