måndag 8 augusti 2011

Göra träningen roligare!

   

Jag är så sugen på att köpa nya snygga träningskläder. Träningen blir ju roligare om man har något snyggt att ta på sig, eller hur? Men jag vill gå ner några kilon i vikt innan jag köper mig något nytt. Det är ingen idé att köpa. Jag väntar till jag iallafall har närmat mig min målvikt. På Nelly.com har jag upptäckt att det finns väldigt många fina kläder att träna i.

Idag tränade jag med instruktör på gymmet. Nu har jag fått ett nytt träningsprogram. Det är kul att variera sig ibland. Som uppvärmning valde jag jag roddmaskinen och innan jag lämnade gymmet blev det 12 minuter på crosstrainern. Nästa gång jag tränar blir troligen på onsdag. Imorgon nöjer jag mig med hundpromenaderna.

24 kommentarer:

 1. Visst är det roligare att träna med snygga kläder :) Jag köpte nya men det var av julklappspengen från jobbet, sedan har jag köpt en del på Ullared, det finsn en hel del billigt där. :)

  SvaraRadera
 2. Åh jag vill också shoppa träningskläder :)

  Tack snälla!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Dagens blogg vinnarna publiceras om två timmar (00:00). Checka in och se ifall det var du som blev vinnaren..
  Om du vann eller inte spelar ingen roll, du kan vara med igen ändå. LYCKA TILL! :)

  SvaraRadera
 4. svar; Tack! :) Hittade den för 25:- på rea, sjukt mycket tur där.

  SvaraRadera
 5. Sådär tänker jag också. Men undrar om man inte skulle bli mer peppad i nya kläder?

  SvaraRadera
 6. Träningskläder är det bästa jag vet! Träningsfreak som jag är :)
  Du får belöna dig lite med nya kläder sedan.

  Sv: Vad glad jag blir! Tack!

  SvaraRadera
 7. Sv: Hejsan! Tack så mycket :) Tyvärr använder jag inte men snälla kan du hjälpa mig med att rösta på min bild (nummer 4) på denna blogg: http://majjin.se/2011/august/finalisterna-i-min-fototavling.html#comment
  Skulle varit jättesnällt om du hade gjort det! <3

  SvaraRadera
 8. Skulle också vilja ha lite snygga träningskläder, man känner sig bättre med snygga kläder än om man har en gammal T-shirt på sig av nån konstig anledning:) Vore inte helt fel att komma igång, har 5 envisa gravidkilon kvar:)Stadium nästa! :D

  SvaraRadera
 9. Nu är dagens blogg avslutad, kolla på min blogg om det blev du! Anmäl dig gärna igen! :D

  SvaraRadera
 10. nya träningskläder är kul, köpte massor när jag var i Ullared =) Kramar

  SvaraRadera
 11. Jag äger knappt några träningskläder förutom ett par joggingbyxor :P

  SvaraRadera
 12. Kul att Ullared säljer träningskläder! Har de några kända sportmärken, såsom Nike eller Adidas i Ullared?

  SvaraRadera
 13. Jag får kolla in Ullareds utbud av träningskläder nästa gång jag är där. Hoppas det inte dröjer för länge innan jag kommer dit. Har de typ Reebok, Nike eller Adidas?

  SvaraRadera
 14. De i mitten var snygga!

  Visst är det sjukt, de är faktiskt väldigt lika Michael och Silvia :P

  SvaraRadera
 15. nja e den så ljus :)? har krossade tomater i och grädde, kanske e grädden hahha

  SvaraRadera
 16. Det är alltid roligt med lite nytt i garderoben. Gillar de färgglada träningsbyxorna i mitten.

  SvaraRadera
 17. det är sant, kläderna kan göra de roligare :)

  SvaraRadera
 18. sv: ja visst är det så :) hur mår du idag då?

  SvaraRadera