tisdag 9 augusti 2011

Sjuårsdagen

Idag fick jag för mig att åka en sväng till jobbet. Det kan vara svårt att hålla sig borta ända till just den dag man egentligen ska börja. Jag ville fixa och dona lite grand  i klassrummet. Ställa stolar och bänkarna som jag vill ha dom. Det är svårt att hinna med det i nästa vecka, för det brukar vara så mycket annat som ska göras veckan innan eleverna är på plats. Tyvärr kunde jag inte fixa möbleringen idag. Golvet skulle bonas. Jaja, får ordna det en annan dag istället. Jag fick iallafall hälsa på några trevliga kollegor.

Sedan har jag varit i Kungälv. Jag håller på att tappa brallorna, så jag fick köpa mig ett nytt skärp. Det jag hade hemma var lite för brett. Jag hittade ett på JC, som jag gillade. Synd att skärp ska vara så dyrt. Jag har även klippt mig. Jag tror det var ca 8 veckor sedan jag klippte mig senast. Nu var det då dags igen. Jag blev nöjd, precis som annars.

I för övrigt är det exakt 7 år sedan jag mötte min man. Vi blev kära i varandra första gången vi sågs. Mmmmm, kärlek!! Vi har dock inte firat denna dagen något särskilt. Det kommer fler tillfällen att fira.


Vad har du gjort idag?

29 kommentarer:

 1. Dagens blogg är nu utsedd gå in och kolla om det var du som vann :)

  SvaraRadera
 2. å va snygg du är jättefin,å fint skärp.
  Idag passade vi på att bada då solen tittade fram:)

  SvaraRadera
 3. sv: ja visst är den vacker!! :)

  SvaraRadera
 4. Snygg frilla.

  Jadu jag har inte någon blogg dipp nu.
  Utan att det var för ett tag sedan som jag hade det. :)

  SvaraRadera
 5. Jo de kommer bli 2 st sköna tävlingar

  Skönt och vara ute i tid

  SvaraRadera
 6. Tack Sanna! :D

  SvaraRadera
 7. Tack snälla!!

  SvaraRadera
 8. sv: Kul att du tycker det :D

  SvaraRadera
 9. snygging där! :D

  sv. hehe ja alltid! ^^

  SvaraRadera
 10. Nu är dagens blogg avslutad, anmäl dig gääärna igen :)

  SvaraRadera
 11. sv; Aw, tack! :D
  Jovisst, följer dig nu!

  SvaraRadera
 12. hej bakom din dataskärm sitter en snygg tjej
  vem är det ?
  ha en bra natt

  kul att du är med i tävlingen

  SvaraRadera
 13. hej bakom din dataskärmen sitter en snygg tjej
  vem är det ?
  ha en bra natt
  det finns länk till blogg.se på höger sidan

  SvaraRadera
 14. klart vi kan följa varanddra med bloglovin' säg till då du har lagt till mig så lägger jag till mig ! :D

  SvaraRadera
 15. Såna inlägg ger mig hopp om äkta kärlek.

  SvaraRadera
 16. Tack! Jag är jättenöjd med mitt nya fina skärp.

  SvaraRadera
 17. SVAR; Tack för dina fina kommentarer :) Klart jag lägger till dig på bloglovin'
  Din design är föresten jättefin!

  SvaraRadera
 18. ja de va jäkligt goda :) allt bra idag?

  SvaraRadera
 19. tack så jätte mycket snälla du! Din blogg är också hur fin som helst :)
  Grattis på sjuårs dagen :)

  SvaraRadera
 20. tack! din var oxå supersnygg ju! :)

  SvaraRadera
 21. lust att va med på dagens blogg? :)
  http://hannalovisasol.blogg.se/2011/august/forsenad-dagens-blogg.html

  SvaraRadera