fredag 6 januari 2012

Hotellmaten


Att få sova och koppla av på hotell är inte dumt. Det är heller inte dumt att få slå sig ner vid bords och äta god mat. Vem gillar inte hotellfrukost? Det fanns hur mycket som helst att välja emellan. Vad sägs om till exempel olika sorters bröd, filmjölk, müsli, yoghurt, frukt, skinka, salami, kokt ägg och färskpressad juice? Det fanns även en kock på plats i matsalen. Hos honom kunde man beställa stekt ägg, äggröra, omelett och amerikanska pannkakor med lönnsirap. Jag valde det sistnämnda, eftersom jag tidigare inte hade ätit det. Åh, så gott det var!! Jag blev tvungen att beställa en till. Det blev två morgonen därpå också. Givetvis åt man annat också. Ena kvällen åt jag en god köttbit med sallad och pommes. Så smarrigt!! Till efterrätt fick det bli creme brulee. Mmmmm.... Efter hotellvistelsen får man hålla igen på allt det goda.

36 kommentarer:

 1. Det blev bride wars (bröllop;s-duellen) & Freaky friday!

  SvaraRadera
 2. mums mums :lol:
  Sv; tack så mycket, han är min lilla bebis :D <3

  SvaraRadera
 3. sv: tack detsamma!
  ja de ska bli riktigt kul :D

  SvaraRadera
 4. Mmmm creme brulee! Så nedrans gott det såg ut då! :)

  Sv: Tack så mycket, vad roligt att du gillar´n!

  Många kramar
  Snigelpicka

  SvaraRadera
 5. Ja visst är det härligt att bli uppassad och få äta god mat :mrgreen:
  Ha en skön helg :D

  SvaraRadera
 6. Ser gott ut! Skönt att komma bort och lyxigt att bo på hotell! Mina föräldrar har en stuga ca 10 promenad från Hotell Tylösand, så jag har varit där runtomkring massor av gånger. Men aldrig bott på hotellet förstås...

  SvaraRadera
 7. Åh ser så där härligt lockande ut! Nej nyttigheter efter julen var det ja! Skall nog slänga ihop en härlig gratäng med massa grädde i nu :)

  SvaraRadera
 8. ÅH, jag drar en djup suck.... GUD så gott det ser ut!!

  Snön har faktiskt kommit hit nu, men jag skulle önska att jag slapp. Det är enklare att springa utan snö :)

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Var gärna med i min tävling : Veckans blogg där du har chansen att synas i min sidomeny i en vecka och ta del av mina besökare [:)]
  Direktlänk här: http://dinn.blogg.se/2012/january/veckans-star-ny.html#comment

  Vill du inte ha dessa här kommentarer ber jag om ursäkt [:)]

  SvaraRadera
 10. Allt ser och låter hur gott som helst :)
  Det gäller ju att passa på, så att man inte ångrar sig efteråt? ;)

  SvaraRadera
 11. Hejsan!
  jätte fin blogg du har!
  allt bra?
  trevlig helg! (:
  kram

  SvaraRadera
 12. De är inte alls fel att bara njuta och sova trevligt och sätta sig till dukat bord
  kram

  SvaraRadera
 13. Svar: Tack så mycket! Jag känner mig ganska nöjd med det också. Javisst kan vi göra det, säg till när du har lagt till mig :)

  SvaraRadera
 14. Sv: Absolut säg till när du har lagt till mig! :)

  SvaraRadera
 15. men gud så gott allt det såg ut =) mums!

  SvaraRadera
 16. sv: Eller hur! :D Jo självklart kan vi det. Lägger till dig nu! :)

  SvaraRadera
 17. SV: Nu har jag lagt till dig :)

  SvaraRadera
 18. Jag bloggar. Vad gör du själv?

  SvaraRadera
 19. Det var verkligen smaskens!!!

  SvaraRadera
 20. Tack! Jo, allt är bra med mig. Hur är det själv?

  SvaraRadera
 21. Sv Min dröm om just 11 barn har funnits sen jag var 5-6 år så varför det är just 11 är svårt att svara på, drömmen har ju liksom bara hängt med i bakhuvudet hela tiden ;)

  SvaraRadera
 22. Ssv; thankyou :)
  Jo absolut, säg till när du lagt till mej så lägger jag till dej :)

  SvaraRadera
 23. sv: Nejdu, efter att ha sett många felbenämningar så skrev jag ett inlägg & jag har fått många positiva kommentarer om folk som har lärt sig något nytt! Om man aldrig bakar, så är det inte så självklart att man vet. :)

  SvaraRadera
 24. Ja visst är den :) Inte min tyvär :P

  SvaraRadera
 25. Visst är det underbart med träning! Något jag faktiskt inte kan leva utan, tränar du något? :)Kram

  SvaraRadera
 26. Tusen tack för gratulationen i min blogg <3 Kram!

  SvaraRadera
 27. [...] underbara frukost: amerikanska pannkakor!!! Jag fick försmak av amerikanska pannkakor, när vi var på Hotel Tylösand. Inte så nyttigt kanske, men det brydde jag mig inte om idag. Nästa gång får det bli jordgubbar [...]

  SvaraRadera