tisdag 3 januari 2012

iPhonen trodde....


...att mina hörlurar var på, fast att de inte var det. Usch, igår blev jag nästan kallsvettig. Jag fick problem med min kära iPhone. När jag skulle ringa upp någon, så hörde jag varken signalerna eller när den andra pratade. Det var helt tyst i den andra änden. Jag försökte gång på gång. Den jag ringde kunde ändå höra mig. Jag startade om iPhonen, men det hjälpte inte. Jag upptäckte sedan att jag kunde höra ifall jag satte på högtalarfunktionen på och när jag använde mina hörlurar. Men inte skulle jag vara tvungen att ha på dom, så fort jag ringde. Pust och stön!! Jag prövade också att sätta i hörlurarna och ta ut dom om  igen, men inte heller det funkade. Tills sist testade jag att ta en örontops och stoppa in den i hålet för hörlurarna. Snurrade några varv och tog sedan ut örontopsen. Jippie, det funkade!! Nu slipper jag ha på högtalarfunktionen eller ha på mig hörlurarna varje gång jag ringer någon. Så skönt!

21 kommentarer:

 1. Tur att du fick ordning på din telefon :)

  SvaraRadera
 2. Ja, lite av ett i-landsproblem :-)
  skönt att du hittat en lösning :-)

  Vad kul att du hittade mig, jag har varit inne på din blogg förut, för flera år sedan. men vet inte om jag då bloggade under familjenasp.com eller under lekne.se. Hur som haver, så känner jag igen dig.

  ja, jag vet att man inte ska jobba. Men det jag gör nu slipper jag göra sedan.
  Tog det väldigt lugnt i December, så ärligt talar har jag timmar att fylla :-)

  kram o tack för omtanken

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag virkar en del, amigurumis och annat. Funderar på att öppna en liten shop i min blogg. Är det något du skulle vara intresserad av att köpa?
  Kolla gärna under kategorin "Amigurumi" i min blogg så ser du exempel på saker jag gjort :)

  SvaraRadera
 4. Heeej söööt!
  Nu kan du vara med och tävla om att bli DAGENS BLOGG hos mig. Skulle vara sjukt kul om du ville vara med!

  PUUSS

  SvaraRadera
 5. Svar: Har pratat väldigt mycket om det här med min mamma och syster och enligt dem så tror dem att jag dög bara för att jag alltid ställde upp som barnvakt var det än gällde. Jag älskar ju ungarna så jag ville ju självklart passa dem, men många i min omgivning tyckte hon utnyttjade mig, vet inte riktigt det själv.
  Men jag håller med dig om att det är ett konstigt beteende att man inte kan vara vänner med ens kompis pojkvän bara för att denne är arbetslös. Jag har indirekt vart arbetslös i tre år och var alltså det innan jag och Andreas gick isär.
  Jag vet inte riktigt vad detta handlar om egentligen.
  Nån dag efter den här träffen på cafet tog dem bort mig från facebook. Visserligen hade min mamma skickat ett mail till Emma och sagt att det var tråkigt att det skulle gå så här långt och sen fick Jag ett mail av en av de andra tjejerna där det stod att vi skulle sluta skicka hot-mail annars skulle dem gå till polisen.. Jag förstod inte vad det var för hot egentligen.
  Men jag ser det som så nu att det är dem som förlorat i detta för det är dem som har dåligt samvete över hur dem behandlat mig, jag har inte dåligt samvete för att jag vart dålig på att höra av mig under en period då jag vart deppig.

  SvaraRadera
 6. Ops man kan få magsår av en baggis, tur de rätta upp sig

  SvaraRadera
 7. Sv: Tack så mycket! :)

  Oj, så det är gratis att ha instruktör med?!

  SvaraRadera
 8. Åh alltså dessa telefoner till å krångla säger jag bara! Skönt att du och en topz kunde åtgärda det hela :)

  PS jag har flyttat min blogg hit http://www.mondoblog.se/javamorsan/

  SvaraRadera
 9. Jag älskar din blogg! Kram

  SvaraRadera
 10. Jag haft liknande problem med min telefon. Ganska besvärande! :P

  SvaraRadera
 11. Vad kul att finna gamla bloggvänner! :D

  SvaraRadera
 12. Jag har bevis på att allt detta om ingen skulle tro mig

  SvaraRadera
 13. Men shit, jag hade fått lika mycket panik. Men visst är det ett I-landsproblem :P

  SvaraRadera
 14. Hej igen ! Tack för kommentaren, visst är hon söt <3
  Hon är verkligen en liten busunge.

  Hi hi , ja du, det där var verkligen definitionen av i-landsproblem, men lika irriterande är det ju för det. :wink:
  mvh

  SvaraRadera
 15. Usch! Min iPhone tar inte pinkoden! Jag får panik varje gång det händer så nu undviker jag att stänga av telefon.. Haha!

  SvaraRadera
 16. Obegripligt att de kunde behandla dig så!!!

  SvaraRadera
 17. Har man lämnat hemmet utan att ta med sig sin mobil, får man också lite lätt panik. Det har hänt mig, men man har ju ändå klarat arbetsdagen utan att man har haft med sig den.

  SvaraRadera
 18. Skönt att du hittade en lösning :)

  SvaraRadera