fredag 13 januari 2012

Vilket erbjudande!!!

Har ni sett The Voice? Jag gillar det!! Sedan är frågan om det är bättre än Idol eller inte. Kanske det än så länge är för tidigt att yttra sig om det. Men jag gillar det iallafall. Carola är en av de artisterna som ska plocka ihop personer till sitt team, som hon ska coacha. Hon blev onekligen förtjust i den 21-årige Marcus. När hon frågar killen om hur gammal han är, talar hon med vanlig röst. När Carola får veta att han är 21 år, börjar hon tala med sin överdrivna röst. "Kändes det bra?", "Jag tror jag kan ge dig vad du behöver..." Urk, jag gillar inte det där tonfallet alls. Carola ska endast sjunga!

8 kommentarer:

 1. Nej folk orkar inte läsa så mycket text;)
  Inte du heller?

  Jag gillar The Voice skarpt, men tycker det är alldeles för många talangtävlingar..

  SvaraRadera
 2. Ja de var verkligen gott både fika och mat
  Ibland kan de bli fel haha

  SvaraRadera
 3. Jo, jag läste ditt inlägg. Men jag brydde inte om att kommentera då jag är av helt annan politisk åsikt.

  SvaraRadera
 4. Så du tycker det är rätt med osäkra anställningar?

  SvaraRadera
 5. Har en mysig fredagskväll. Vad gör du själv?

  SvaraRadera
 6. Gillar starkt att Ola Salo är med!

  SvaraRadera