torsdag 23 februari 2012

Bokrean


Bokrean är överskattad. Fula stora prislappar på omslaget, för många olika boktitlar på ett och samma bord och för få relativt nya böcker. De böcker som är någonting att ha, har man ju redan. Möjligtvis kan man  finna någon kokbok eller faktabok, som är intresant. Men hur många skönlitterära böcker lockar en? Nada! De bästa böckerna har man redan i sin bokhylla.

Har du fyndat på bokrean i år?

13 kommentarer:

 1. Här i Norrköping finns det MASSA nya titlar på vår bokrea.
  Dem böckerna man minst anar är bra, är dem som är mest läsvärda.

  Sen angående Glenn som namnförslag?
  Är du allvarlig på riktigt?!

  SvaraRadera
 2. Nä !! Tack
  Han e gullig.

  Dune heter han och är 16 månader

  SvaraRadera
 3. Jag brukar köpa konstböcker - för dom är så förfärligt dyra i vanliga fall. Får se om jag lyckas fynda något i år. För ett par dagar sedan köpte jag en bok om japansk matlagning på rea, fast innan bokrean startade=)

  SvaraRadera
 4. Bokreor är nog förlegat i dessa dagar. Nu har vi ju så mycket annan media för att få i oss litteratur av alla dess slag.

  Annat var det förr! Då stod man och köade på första dagen till bokhandeln. Och folk gjorde förbeställningar...Tiderna förändras!
  Ha en fin dag!
  / Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Nope, det var rätt längesen. Håller med dig. Köper böcker löpande istället. Det är ju så billigt ändå.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. SV: Tack så jätte mycket.
  Köpte den på Gina för jätte några år sedan. Älskar den! =D

  SvaraRadera
 7. Tror du att jag var allvarlig med namnförslaget? Klart att en tjej inte kan heta Glenn! Det trodde jag att alla visste.

  SvaraRadera
 8. Bra att passa på att köpa konstböcker om man är intresserad av det. Mer facklitteratur är ju bra att passa på attköpa under rean.

  SvaraRadera
 9. Just det! Jag minns också att man kunde göra förbeställningar. Jag kommer ihåg att man kunde se kassar fyllda med böcker till kunder som hade beställt. Jag köper skönlitterära böcker utspritt under året.

  SvaraRadera
 10. Jag köpte en CDbok om Mindfulness som jag är nöjd med!

  SvaraRadera