måndag 21 maj 2012

Sommarläsning


Vad jag längtar till semestern! Då kommer jag att ägna lediga dagar till att läsa, läsa och läsa på en gräsplätt eller en sandstrand, samtidigt som jag njuter av solsken. Förhoppningsvis. Saknas solskenet, ligger jag i soffan och läser samtidigt som jag äter goda praliner. Jag läser som mest under sommaren. Det är då jag orkar. Nu är jag oftast för trött när jag lägger mig och koncentrationen saknas.

13 kommentarer:

 1. tack så jätte mycket :)

  SvaraRadera
 2. Var gärna med i veckans blogg, kommentera bara att du är med :D ->
  http://byfia.com/2012/may/veckans-blogg-2.html#comment

  SvaraRadera
 3. Det är härligt med böcker! Och sol!

  SvaraRadera
 4. Tack så jätte jätte mycket hih ! :D
  Sure, säg till när du följer mig & vilket nummer du blev så följer jag dig!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. sommartid då läser jag med mycket :)

  kika in ikväll och se vem som knep kommentar 100 :)

  SvaraRadera
 6. Hej fina du! skulle bli oerhört glad och tacksam om du ville rösta fram mig som stockholms nästa stora artist! mitt bidrag heter: STOCKHOLM I MITT HJÄRTA - MARTINA AHLMARK och är nmr. 5 på listan! För att komma till röstningen kika in på min blogg eller besök länken nedanför efter pilen! tusen tusen tack i förväg! ->>> http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4310&artikel=5116039 <----

  SvaraRadera
 7. Åh böcker är så underbart.
  Vissa perioder läser jag en bok i veckan.
  Just nu är jag mer i en korsords period.. =)

  SvaraRadera
 8. Gokväll fina du! Hoppas du haft en fin och solig dag!
  Slutspurt på tävlingen som är igång, kanske är något just du vill ha. KRAM

  http://bysofia.se/2012/may/tavling-1.html#comment

  SvaraRadera
 9. Jag längtar till min läsningsperiod! I sommar kommer det bli mycket läsning!

  SvaraRadera
 10. Sommartid = läsningstid!

  SvaraRadera
 11. Känner igen det där med att det är först under sommaren och semestern när hjärnan börjar stressa av som det blir tid och ro för läsning. Synd att det ska behöva vara så. Skulle gärna sitta med en bok under näsan för jämnan...

  SvaraRadera