torsdag 9 augusti 2012

8 årDet är en speciell dag idag, en alldeles speciell dag. Idag för 8 år sedan förändrades mitt liv. Då mötte jag min stora kärlek, som också blev min man. Som det känns idag, kommer vår kärlek för evigt. Min kärlek till M är fortfarande lika stark, om inte ännu starkare än för 8 år sedan.

21 kommentarer:

 1. Så härligt, grattis på 8 års dagen får man ta och säga då!!

  SvaraRadera
 2. Sv: (Förlåt för sent svar) Tack! Det var ett supervacker bröllop! Kunde inte varit mer perfekt! ^^ Grattis på er 8 årsdag! :D Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Så härligt att höra!! Hoppas ni får många lyckliga år framöver!

  Börjat jobba ännu?? Jag börjar på måndag!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 4. Hej! Ja, älskar instagram och självklart får du använda bilden ;)

  SvaraRadera
 5. haha ja jag fattar inte hur man kan komma på en sån idé

  SvaraRadera
 6. Åh, vet inte om det är att det är fredag och att livet alltid känns bättre på fredagar, men ditt inlägg fick mig att tro. Tro på att jag också kan leva sådär länge med nån. Nu är ju jag ung, men det är som att varje gång det har gått 1 år och 3 månader i det förhållandet jag har varit i så har en klocka ringt och jag har börjat tröttna. Känns inte alls så med R, men åh. Blev verkligen jätteglad av att läsa ditt inlägg, Karin!

  SvaraRadera
 7. Oooooooooo... Stort ***GRATTIS*** till Er så underbart :D ...
  /Kram

  SvaraRadera
 8. Grattis så underbart det låter. Precis så som det ska kännas (:

  SvaraRadera
 9. Härligt att få vara älskad och känna sann kärlek! Grattis!

  SvaraRadera
 10. Tackar så mycket!

  SvaraRadera
 11. Ja, hurra för den!! :D

  SvaraRadera
 12. Tack snälla!! :D

  SvaraRadera
 13. I resten av kommunen börjar lärarna jobba den 13 augusti, alltså på måndag, men det är annorlunda för oss. Nybyggd skola och nytt avtal! Våra elever börjar den 20 augusti. Jag kommer att undervisa i ma/NO i arbetslaget f-3 och kommer endast ha 12 elever i min processgrupp. Känns ovant att ha så få utvecklingssamtal.

  SvaraRadera
 14. Tack så mycket!!!

  SvaraRadera
 15. Vad glad jag blir!!! Kärleken är det bästa som finns!!

  SvaraRadera
 16. Ja, att känna sig älskad är det bästa som finns!!

  SvaraRadera
 17. Grattis på er dag =)
  Verkligen en stor dag!

  (Nej tänker inte byta bloggverktyg ännu..)

  SvaraRadera
 18. Ååå, GRATTIS!! Vi firar 3 år nästa söndag, det pirrar!

  SvaraRadera