tisdag 7 augusti 2012

BilserviceIdag har jag lämnat in bilen för service. Det är inte så roligt att lägga pengar på en sådan sak, men jag tror att man har igen det. Lämnar man inte in bilen på bilservice regelbundet, så tror jag att risken att något annat på bilen går sönder är ganska stor. Ganska snart behöver jag också byta kamrem. Ingen rolig kostnad, men inte vill man att bilen ska råka ut för motorhaveri.

Annars har jag haft en bra dag på jobbet, men jag har ännu inte vant mig vid att gå upp så tidigt. Att sitta still ganska länge känns också ovant. Det är tur att man har trevliga arbetskamrater och att man har roligt ihop. Nu känner jag mig ganska så trött, fast jag ska ändå försöka se till att packa ihop väskan och bege mig till gymmet. Tjing, så länge!

21 kommentarer:

 1. Tror ja' mé...
  Hihi Macken är ju för rolig :D ...
  Härligt att du haft en bra dag på jobbet,nu önskar jag din en skön kväll/Kram Kram

  SvaraRadera
 2. Ja det var då inga landskapsbilder jag hade? :)

  SvaraRadera
 3. Ja, bilservice är viktigt - men jag själv undviker det i möjligaste mån. Bilen är för gammal för att laga allt som går sönder, så jag fixar bara det allra viktigaste :P

  SvaraRadera
 4. min kompis fyllde på spolarvätska igår och idag har det luktat starkt från den i själva bilen så jag har ont i skallen idag. Något är säkert fel så jag får väl greja det med. Tänker inte få ont i skallen och uttorkad hjärna varje gång jag ska köra. :( Kram

  SvaraRadera
 5. jag skall byta min kamrem nästa år! :)

  Ja idag tog det priset regnat helt galet idag! :/

  SvaraRadera
 6. Det var det väl?!

  SvaraRadera
 7. Macken är toppen! :D

  SvaraRadera
 8. Det är klart att det spelar roll hur gammal bil man har. Jag har tänkt att ha min bil ett tag, så jag försöker att ta hand om den så gott det går. Synd att jag inte kan fixa något själv.

  SvaraRadera
 9. Aj då! Hoppas du får löst problemet!

  SvaraRadera
 10. Ja det var riktigt härligt! :)

  Usch - det finns inget tråkigare att lägga pengar på än bilen. Hoppas det gick bra på gymmet!

  SvaraRadera
 11. Eftersom min bil är en -08, så skulle det egentligen ha räckt med att byta kamrem nästa år. Men eftersom bilen blev uttagen i slutet av oktober 2007, så blir den 5 år i år. Jag vågar inte chansa på att vänta kanske ett halvår.

  SvaraRadera
 12. Nej förstår du inte vill chansa! :( Jag skall byta min i början på februari :) Då är min bil 5år :)

  SvaraRadera
 13. Nej lämna bilen på service är väl inge skoj massa pengar som man inte känner att man ser nått av sen....

  SvaraRadera
 14. Åh fy vad jag avskyr bilar som krånglar.. vi har ju strul med våran hela tiden :/
  Hoppas det inte blir alltför dyrt för er nu!?

  SvaraRadera
 15. Sv: Tack så mycket! Ja jag tycker verkligen om den :D

  Ha det bra!

  Kram :D

  SvaraRadera
 16. SV. Den var helt okej :D klart läsvärd, speciellt om man har hund haha.

  SvaraRadera
 17. Fast min bil krånglar inte. Både service och kamremsbyte är något man behöver göra.

  SvaraRadera
 18. Visst är Macken rolig?!

  SvaraRadera